Σάββατο - 16 Δεκεμβρίου 2017
Friday 16 June 2017 - 16:34

Σκληρή μάχη για Σκόκο η ΑΕΚ

Σκληρή μάχη για Σκόκο η ΑΕΚ

Ακόμα πιο κοντά φαίνεται πως είναι η μεγάλη επιστροφή του Νάτσο Σκόκο στην ΑΕΚ έπειτα από 6 χρόνια. ΑΕΚ και Σκόκο φαίνεται πως τα βρήκαν και τώρα προσπαθούν με κάποιο παραθυράκι να βρουν λύση στο εμπόδιο που λέγεται Νιούελς ώστε να ντυθεί ξάνα στα «κιτρινόμαυρα» ο Σκόκο.

Παναγιώτης Φάκος

Καθώς οι ενδιαφερόμενοι για τον Νάτσο Σκόκο άρχιζαν να πληθαίνουν, η Ένωση κατάφερε επί της ουσίας να κάνει συμφωνία με τον Σκόκο, όπως έγραψε η "Ώρα των Σπορ", αφού το τελευταίο 24ώρο εκπληρώθηκαν σε ικανοποιητικό επίπεδο οι οικονομικές απαιτήσεις που είχε ο παίκτης.

Βέβαια δεν είναι κάτι που έχει κλείσει 100%, αφού για να αποκτηθεί ο Αργεντινός άσος θα πρέπει να ξεπεραστεί και το εμπόδιο της Νιούελς Ολντ Μπόις που έχει συμβόλαιο μαζί του. Η ΑΕΚ θέλει σαν τρελή να αποκτήσει τον Νάτσο Σκόκο με τους δικούς της όρους και άλλωστε η ομάδα της Αργεντινής δεν μπορεί να ονειρεύεται μεγάλα οικονομικά οφέλη, αφού του χρωστάει σχεδόν ένα χρόνο από το συμβόλαιό του. Το πλάνο που υπάρχει μπορεί να ωφελήσει και τις τρεις πλευρές, με αυτές των ΑΕΚ και Σκόκο να είναι σε πλήρη ταύτιση.

Ως μια πιθανή λύση είναι να υπάρξει συμφωνία για σύναψη νέου συμβολαίου του «υδραυλικού» με τη Νιούελς έως το καλοκαίρι του 2020 και ενώ δεσμεύεται μαζί της μέχρι το 2018. Μπορεί να ακούγεται ως παράξενο πλάνο, αλλά γίνεται ώστε να εξασφαλίσει τα χρήματα του ο Σκόκο με την προοπτική βέβαια να γεμίσει άμεσα ο λογαριασμός του με ένα σημαντικό μέρος των δεδουλευμένων. Παράλληλα, σύμφωνα με το συγκεκριμένο… τρικ ο Σκόκο θα επιστρέψει ως δανεικός στην ΑΕΚ που θα του καλύπτει τις απολαβές με την προοπτική να τον κρατήσει και το επόμενο καλοκαίρι. Διαφορετικά, ο παίκτης θα κινηθεί δικαστικά, ενώ με το πλάνο που υπάρχει μπορεί να αποπληρωθεί σε βάθος διετίας.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας