Κυριακή - 14 Μαΐου 2017
00:33
Παρασκευή, 05 Μαΐου 2017 10:26

Τελικώς… φιάσκο κι αναβολή!

Τελικώς… φιάσκο κι αναβολή!

Ο Γ.Γ. Αθλητισμού το πήρε πάνω του και αποφάσισε να μη γίνει ο αγώνας ΠΑΟΚ - ΑΕΚ.

Αίθουσα Σύνταξης

Ελλάς το μεγαλείο σου! Τελικός γιοκ, καθώς στην έκτακτη βραδινή σύσκεψη στην ΓΓΑ αποφασίστηκε να μην γίνει η αναμέτρηση του Πανθεσσαλικού που είχε προγραμματιστεί για το Σάββατο ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ!

Κάθε φορά που θεωρούμε ότι στον «μαγικό κόσμο» του ελληνικού ποδοσφαίρου τα έχουμε δει όλα κάτι γίνεται για να μας διαψεύδει. Για να αποδεικνύεται περίτρανα ότι το βαρέλι δεν έχει πάτο. Το είδαμε λοιπόν κι αυτό. Αναβλήθηκε ένας τελικός που η σέντρα του είχε προγραμματιστεί να γίνει σε λιγότερο από 48 ώρες. Την ώρα που η μία από τις δύο ομάδες και συγκεκριμένα ο ΠΑΟΚ βρίσκεται ήδη στον Βόλο και η ΑΕΚ το πρωί της Παρασκευής ήταν έτοιμη για αναχώρηση. Μαζί φυσικά εκατοντάδες φίλαθλοι και όλοι όσοι είχαν να κάνουν με τον αγώνα. Τελικά τα μη αριθμημένα εισιτήρια που σύμφωνα με πληροφορίες έχουν πωληθεί ήταν ένα από τα βασικά ζητήματα που ο Υπουργός κ. Βασιλειάδης αποφάσισε την αναβολή του τελικού.

Από στιγμή σε στιγμή αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση από το Υπουργείο που θα κάνει γνωστή την απόφαση για αναβολή του τελικού Κυπέλλου στον Βόλο!

Πηγή: gazzetta.gr

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας