Δευτέρα - 29 Μαΐου 2017
Sunday, 21 May 2017 13:43

Θα προσπαθήσει να δαμάσει το θηρίο ο ΠΑΟΚ

Θα προσπαθήσει να δαμάσει το θηρίο ο ΠΑΟΚ

Την πρώτη του νίκη στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας θέλει να πετύχει σήμερα κόντρα στον Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ, με τον Βλάνταν Ίβιτς να κατεβάζει σχήμα «εκτάκτου ανάγκης» στην Τούμπα.

Αίθουσα Σύνταξης

Πολλά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός ενόψει του αποψινού αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Πρώτα από όλα είναι σε αγωνιστικό επίπεδο, καθώς ο Μαρίνος Ουζουνίδης ήταν υποχρεωμένος να καταστρώσει τα πλάνα του χωρίς να υπολογίζει τους τιμωρημένους Μπεργκ, Κουλιμπαλί, Οδυσσέα Βλαχοδήμο, τους ανέτοιμους Κουρμπέλη, Βιγιαφάνιες, Μέστο και Τελάντερ, ενώ και ο Λουντ που είναι στην αποστολή δεν φαίνεται να έχει ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις και θα είναι στον πάγκο.

Το πιο σημαντικό πρόβλημα για τους «πράσινους», όπως λένε μέσα στην ομάδα, είναι πως δέχονται επιθέσεις από παντού πλέον και καλούνται να υπερβούν εαυτόν για να τερματίσουν όσο ψηλότερα γίνεται στα πλέι οφ.

Την «πράσινη» εστία θα υπερασπιστεί ο Στιλ, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μαρινάκη, Κουτρουμπή, Μολέντο και Χουλτ. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Ρέις με τον Ζέκα που εξέτισε τα μία αγωνιστική της ποινής του, με τους Εμποκού και Παναγιώτη Βλαχοδήμο στα πλάγια.

Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Μολίνς και Κλωναρίδης. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοτσόλης, Χουχούμης, Ευαγγέλου, Στάικος, Μπουμάλ, Λέτο, Χατζηγιοβάννης και Πίσπας.

Από την άλλη πλευρά ο Πανιώνιος έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε μέχρι στιγμής, ο οποίος μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ βρίσκεται στην πρώτη θέση του ειδικού πίνακα των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας και… βλέπει Champions League!

Οι Νεοσμυρνιώτες αντιμετωπίζουν σήμερα τον ΠΑΟΚ, χωρίς να έχουν φόβο και άγχος, ενώ παράλληλα έχουν την ευκαιρία να ανατρέψουν τα πάντα στα πλέι οφ.

«Θέλουμε να απολαύσουμε το παιχνίδι. Παίζουμε χωρίς άγχος, χωρίς σκοπιμότητα και για αυτό έχουμε και αυτά τα αποτελέσματα», τόνισε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Χρήστος Δάρας, δίνοντας το στίγμα πως αντιμετωπίζουν στην πλατεία τη σημερινή αναμέτρηση στη συμπρωτεύουσα.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν υπολογίζει τον Γεσίλ που πέτυχε το νικητήριο γκολ επί της ΑΕΚ και στη συνέχεια τραυματίστηκε, όπως και Μαχμούτοβιτς.

Την «κυανέρυθρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Γιαννιώτης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Βλάχο, Ρισβάνη, Οικονόμου και Τασουλή. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Σιώπης με τον Κόρμπο, με τον Μασούντ σε οργανωτικό ρόλο.

Στα πλάγια της επίθεσης θα είναι ο Βουκελάτος και ο Μασούρας, ενώ στην κορυφή θα αγωνιστεί ο Μπεν. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μπαντής, Μπάλλας, Γκιοατά, Αντωνιάδης, Καθάριος, Ταπόκο και Σαββίδης.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας