Κυριακή - 16 Απριλίου 2017
19:51

Αθήνα

Friday, 14 April 2017 11:46

Το φτωχό φύλλο αγώνα από το Ολυμπιακός - ΑΕΚ

AEK:
AEK:
Το φτωχό φύλλο αγώνα από το Ολυμπιακός - ΑΕΚ

Για εξύβριση από δύο άτομα χωρίς διακριτικά που εμπόδισαν τους διαιτητές να μπουν στον χώρο των αποδυτηρίων, με αποτέλεσμα να επέμβει η αστυνομία, κάνει λόγο ο διαιτητής, Τάσος Παπαπέτρου, στο φύλλο αγώνα του ματς Κυπέλλου του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Αίθουσα Σύνταξης

"Με την λήξη του αγώνα κι ενώ κατευθυνόμασταν προς τα αποδυτήρια μας, δύο άνθρωποι χωρίς διακριτικά που βρίσκονταν έξω από την είσοδο των αποδυτηρίων μας, μας προπηλάκισαν λεκτικά και εμπόδιζαν την είσοδο μας εντός αυτών.

Μας εξύβρισαν με τις φράσεις «μας γαμ...τε σήμερα, τι κάνατε ρε και με την παρέμβαση της αστυνομίας απομακρύνθηκαν και εισήλθαμε στα αποδυτήρια. Καμία άλλη παρατήρηση...".

Ο διαιτητής και η υπόλοιπη ομάδα (βοηθοί, επιπρόσθετοι βοηθοί, 4ος) παρέμειναν κλειδωμένοι στα αποδυτήρια μέχρι τις 23.30 που αποχώρησαν με ταξί από το γήπεδο και δεν άφησαν κανέναν να μπει στα αποδυτήρια. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχουν γράψει στο φύλλο αγώνα κάτι για το τι έχει συμβεί εντός των αποδυτηρίων, σύμφωνα με τις καταγγελίες του Ολυμπιακού.

Η σκυτάλη πλέον περνάει στους παρατηρητές του αγώνα που είχε ορίσει η ΕΠΟ αλλά και την έκθεση της αστυνομίας η οποία όμως, σύμφωνα με τον πειθαρχικό κώδικα, λειτουργεί ως "συμπληρωματικό στοιχείο". Από μόνη της δηλαδή, δεν αρκεί για να στοιχειοθετηθεί κατηγορία και τιμωρία.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας