Κυριακή - 21 Ιανουαρίου 2018
Tuesday 01 August 2017 - 14:23

Το θρυλικό "ΟΧΙ" από Cosmote TV στη Super League

Το θρυλικό "ΟΧΙ" από Cosmote TV στη Super League

Η διοργανώτρια Αρχή ήρθε ανεπίσημα σε επαφή με στελέχη του συνδρομιτικού καναλιού Cosmote TV για μια πιθανή συνεργασία δίνοντας τους τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Super League.

Παναγιώτης Φάκος

Την πόρτα στα "μούτρα" έκλεισε το Cosmote TV στη Super League με την 2η να μένει αποσβολωμένη από την απογοητευτική απάντηση που τους έδωσε το συνδρομητικό κανάλι.

Βάση πάντα με το δημοσίευμα στη "Live Sport" την επαφή φαίνεται πως έκανε ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, Χρήστος Παναγόπουλος ώστε να προσεγγίσει το κανάλι για να δει αν υπάρχει κάποιο ενδεχόμενο το Cosmote TV να πάρει τα δικαιώματα για τη σεζόν 2018-19 γιατί ακόμα υπάρχει στο ορίζοντα η εκτίμηση πως την επόμενη σεζόν θα δούμε την Super League ξανά στη Nova.

Πάντως από ανεπίσημες πηγές φαίνεται πως το Cosmote TV αν και είναι οικονομικά άνετο ώστε να πάρει τα δικαιώματα της Super League ακόμα και επ' αόριστον και επίσης θα μπορούσε να σαρώσει την αγορά έχοντας και την Super League στο δυναμικό της, δεν θέλει να "ξεκάνει" τη Nova (σ.σ. Γιατί όπως καταλαβαίνουμε κάτι τέτοιο θα ήταν τρομερό πλήγμα για τη Nova) για λόγους που δεν μπορούμε να γνωρίζουμε, τουλάχιστον όχι ακόμα.

Τέλος η Super League ισχυρίζεται πως η Nova την Δευτέρα έπρεπε να είχε καταβάλει στα ταμεία της Λίγκας 6,5 εκατ. ευρώ αλλά μέχρι τώρα δεν έχει γίνει κάποια κατάθεση. Πάντως επικρατεί ένα κλίμα αισιοδοξίας πως η Nova θα καταβάλει ένα έναντι μέσα στη βδομάδα.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας