Πέμπτη - 22 Φεβρουαρίου 2018
Tuesday 11 April 2017 - 12:36

Unicef και Ραφήνα κοντά στα παιδιά

Unicef και Ραφήνα κοντά στα παιδιά

Ένα υπέροχο ποδοσφαιρικό ματς ανθρωπιστικού χαρακτήρα φιλοξένησε ο δήμος Ραφήνας – Πικερμίου και ο ΔΟΠΑΠ την Κυριακή στο νέο γήπεδο Διασταύρωσης.

Αίθουσα Σύνταξης

Η ομάδα Επιλέκτων Unicef έπαιξε με την ομάδα Αθλητική Αλληλεγγύη των εργαζομένων στις Σταθερές Συγκοινωνίες.

Ο κουμπαράς αγάπης της Unicef ήταν εκεί με όλα τα έσοδα για τα παιδιά που έχουν ανάγκη στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Το παιχνίδι παρακολούθησε με τον εγγονό της η πρόεδρος της οργάνωσης Σοφία Τζιτζίκου, η οποία τιμήθηκε για την ανθρωπιστική δράση της από τον δήμο Ραφήνας – Πικερμίου αλλά και τις ΣΤΑ.ΣΥ.

Στο ματς αγωνίστηκε με την ομάδα Επιλέκτων με το δέκα στην πλάτη και ο δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου Βαγγέλης Μπουρνούς, ο οποίος επίσης παρέλαβε πλακέτα από τις ΣΤΑ.ΣΥ. γιά την κοινωνική προσφορά του.

Παρόντες όπως πάντα «στο χόρτο» ο διοικητής του Τ/Α Ραφήνας Δημήτρης Δελτσίδης και ο αρχηγός των Επιλέκτων Αργύρης Κωστάκης.

Tο συναρπαστικό ματς παρακολούθησαν στα πρώτα λεπτά και ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Σπύρος Λουκάτος (ο οποίος έφυγε «σφαίρα» για να είναι κοντά στη Θύελλα που αγωνιζόταν λίγο αργότερα), ο αντιδήμαρχος Σάββας Αραπκιλής και η πρόεδρος του Λυκείου των Ελληνίδων Ραφήνας Χριστίνα Παναγιώτου.

Ο δήμαρχος παρέδωσε κι αυτός αναμνηστικά συμβολικά δώρα στην πρόεδρο της Unicef Σοφία Τζιτζίκου και τον πρόεδρο των ΣΤΑΣΥ Σταύρο Στεφόπουλο. Παρών και ο διευθύνων σύμβουλος των ΣΤΑΣΥ Γιώργος Θωμόπουλος.

Το ματς σφύριξε ο Σοφιανός Μαράνος του συνδέσμου Αθηναίων διαιτητών μαζί με τους βοηθούς του.

Στο αγωνιστικό μέρος «την παράσταση έκλεψε» με τη μαχητικότητα και τις σωστές τοποθετήσεις του ο δήμαρχος Βαγγέλης Μπουρνούς. Όταν έγινε αλλαγή στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου, αποχώρησε καταχειροκροτούμενος από συμπαίκτες και αντιπάλους, αλλά και τους θεατές.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας