Τρίτη - 20 Φεβρουαρίου 2018

Εμμονές, εκτιμήσεις, υπονομεύσεις και οι κρίσιμες ώρες…

Εμμονές, εκτιμήσεις, υπονομεύσεις και οι κρίσιμες ώρες…

Κάποτε πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας ότι δεν πρέπει ποτέ, μα ποτέ να ξεχνάμε το τί κάνουμε και το τι λέμε γιατί ως συνήθως τα βρίσκουμε μπροστά μας.

Λες και η ζωή μας παίζει περίεργα παιχνίδια μπερδεύοντας το παρόν με το παρελθόν, σα να θέλει να μας κάνει μάθημα, σα να θέλει να μας προστατεύσει από κάποιο νέο λάθος.
Αλλά μαθαίνουμε όμως από τα λάθη μας;

Άλλες φορές ναι, και άλλες φορές όχι κάνοντας τα …μαθήματα παθήματα…τα παθήματα, μη μαθήματα…ένα τουρλουμπούκι δηλαδή.

Πολλές φορές, για να μην πούμε ΠΑΝΤΑ, όταν έρχεται στην κυβέρνηση η εκάστοτε αντιπολίτευση ξεχνά το τι έλεγε και το τι έπραττε όταν ήταν δεύτερη στον «πίνακα βαθμολογίας».

Έτσι, κατηγορεί για εμμονές την τωρινή αντιπολίτευση, ξεχνώντας τις δικές της εμμονές.
Κατηγορεί για λάθος εκτιμήσεις, όταν εκείνη με το που πέρασε τη «γέφυρα» και έφτασε στην άλλη όχθη…τα έκανε κυριολεκτικώς «μαντάρα».

Κατηγορεί για υπονομεύσεις, τη στιγμή που και κείνο το κόμμα όταν ήταν στην αντιπολίτευση δεν έκανε τίποτε άλλο από το να υπονομεύει τα πάντα…

Και ερχόμαστε τώρα στις κρίσιμες ώρες. Σε μια χώρα τόσο μικρή όσο η δικιά μας, πρέπει να σας πω ότι όλες οι ώρες είναι κρίσιμες, άλλες πιο πολύ και άλλες λιγότερο.

Κανείς δεν πρέπει να βάζει τρικλοποδιές σε κανέναν για να προσκομίσει κομματικό όφελος.
Όπου τρικλοποδιές τα ιδιόμορφα πολιτικά τερτίπια (Εάν και εφόσον, κατάλαβες διαόλου καλαμαρά...σσ Παπαφλέσσας)

Αλλά έλα που αυτό γίνεται συνεχώς από όλους αδειάζοντας έτσι τη φουκαριάρα τη μάνα…

Όπου μάνα η Ελλάδα μας…

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας