Τρίτη - 20 Φεβρουαρίου 2018

Επειδή έτσι γουστάρουμε; Όπα ρε μάγκες…

Επειδή έτσι γουστάρουμε;  Όπα ρε μάγκες…

Υπάρχουν λοιπόν 8 σωματεία εργαζομένων στον ΣΤΑΣΥ εκ των οποίων το 1 σωματείο, δεν θέλει να εκδοθούν τα ηλεκτρονικά εισιτήρια γιατί όπως λένε (το δώσανε και γραπτώς) στους αρμόδιους, τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν όταν θα δοθούν στο κοινό, θα είναι μεγάλα.

Αποφάσισαν μάλιστα να εμποδίσουν την έκδοση των ηλεκτρονικών εισιτηρίων στη γραμμή 1 (εκδοτήρια Πειραιά και Κηφισιάς).

Το έμαθε λοιπόν αυτό ο υπουργός Χρήστος Σπίρτζης που βρίσκεται στο Βελιγράδι και τα «πήρε στο κρανίο».

Και με το δίκιο του…

Και έστειλε φιρμάνι: «να παραπέμπεται στο πειθαρχικό συμβούλιο με την εντολή της απόλυσης όποιος εμποδίσει την έκδοση του ηλεκτρονικού εισιτηρίου».

Σωστά τα είπε ο Σπίρτζης.

Όποιος δεν γουστάρει να δουλέψει, σπίτι του. Υπάρχουν πολλοί που θα ήθελαν να δουλέψουν στη θέση τους.

Οι συνδικαλιστές και οι εργαζόμενοι έκαναν το καθήκον τους και ενημέρωσαν (σωστά) τη διοίκηση για τυχόν δυσλειτουργίες του συστήματος, όταν θα δοθούν στο κοινό τα ηλεκτρονικά εισιτήρια.

Με αυτή τους τη κίνηση, ( να μην εκδώσουν) χάνουν το όποιο δίκιο έχουν.

Έπρεπε, αφού έδωσαν και γραπτώς τις επισημάνσεις τους, να εκτελέσουν την εργασία τους και όταν τα προβλήματα έβγαιναν στη φόρα να έλεγαν: «Σας το είπαμε αλλά εσείς δεν θέλατε να ακούσετε, λουστείτε τώρα τις διαμαρτυρίες του κόσμου».

Βέβαια, οι συνδικαλιστές νομίζουν ότι οι εταιρείες που εργάζονται (δημόσιο) είναι δικές τους, τσιφλίκι τους ρε παιδί μου πώς να το κάνουμε…

Δεν τους ρωτήσανε με τι σχέδιο και με ποιο τρόπο θα αναπτύξουν την επιχείρηση; Απεργία, στάση εργασίας, δεν κάνουν αυτό που τους λέει η διοίκηση και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι στα Π@π@@ια τους… δεν τους ενδιαφέρει τίποτα, δεν θέλουν να εκσυγχρονιστούν…

Και κάνουν εμάς τους απλούς πολίτες να αναρωτιόμαστε,

Γιατί άραγε;

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας