Σάββατο - 24 Φεβρουαρίου 2018

Η θέαση, η επιβεβαίωση και η μαρτυρία...

Η θέαση, η επιβεβαίωση και η μαρτυρία...

Έπρεπε να γίνει κουβέντα στην ολομέλεια της βουλής για νομοσχέδιο που έχει ως θεματολογία τις έμφυλες ταυτότητες και τα ανθρώπινα δικαιώματα, για να ακουστούν αλήθειες που μας κρύβει η NASA εδώ και χρόνια.

Πριν μερικά χρόνια μαρτυρίες ανθρώπων που θέλουν να κρατήσουν την ανωνυμία τους, άρχισαν σιγά – σιγά να ανοίγουν το στόμα τους και να λένε διάφορα περίεργα… τα οποία συνέβαιναν πάνω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης και πάνω από τον Υμηττό.

Σύμφωνα με αυτές τις μαρτυρίες, φωτεινά τριγωνικά ιπτάμενα αντικείμενα έκαναν κύκλους πάνω από τα σημεία που προαναφέραμε, χωρίς να ακούγεται θόρυβος από μηχανές. Μάλιστα τα αντικείμενα αυτά αιωρούνταν πολλές φορές, σα να αψηφούσαν τους νόμους της βαρύτητας…

Η συζήτηση που είχε ο Κυριάκος με έναν από τους μυστικούς πλέον μάρτυρες, ο οποίος του έδειξε βίντεο και φωτογραφίες από το συμβάν, πείστηκε ότι τα γεγονότα που του εξήγησε ο άνθρωπος ήταν πραγματικά!!!

Συγκεκριμένα από τα λίγα λόγια που μπορέσαμε και «αποσπάσαμε» από τον άνθρωπο που θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του, μας εκμυστηρεύτηκε τι είπε στον φίλο του ο οποίος έχει τρομερές γνωριμίες στους πολιτικούς κύκλους…

Σύμφωνα με αυτά:

«Τα αντικείμενα που είδα στην αρχή αιωρούνταν, αλλά αυτό που μου έκανε τρομερή εντύπωση ήταν το πόσο έντονα και καθαρά φαινόντουσταν πράγμα ασυνήθιστο για αντικείμενα πάνω στον ουρανό. Ήταν 15 μεγάλα (τηρουμένων των αναλογιών...), πολύ έντονα φωτεινά σημεία, χρώματος κόκκινου και ελάχιστα κίτρινου στο κάτω μέρος, (σταθερά χωρίς να αναβοσβήνουν), σε μακρινή απόσταση, και ''πετούσαν'' σε χαμηλό σχετικά ύψος (περίπου σε ύψος που πετάν τα ελικόπτερα), αρκετά κοντά το ένα με το άλλο, αλλάζοντας συνεχώς θέσεις, δημιουργώντας ακανόνιστους σχηματισμούς.

Η πορεία τους ήταν προς το μπαλκόνι μας και αρκετά αργή!! Η ορατή πτήση τους διήρκησε περίπου 5 λεπτά και ξαφνικά άρχισαν όλα να συγκλίνουν προς το κέντρο και σα να μπήκε σύννεφο μπροστά τους, εξαφανίστηκαν, μείναν 3, μετά από λίγα δευτερόλεπτα 2 και μετά πάλι από λίγα δευτερόλεπτα κανένα.
Να σημειώσω ότι εκείνη την ώρα είχε ξαστεριά και φαίνονταν πεντακάθαρα όλα τα αστέρια, καθώς και ένα αεροπλάνο που πετούσε εκείνη την ώρα σε μεγαλύτερο ύψος και σε διαφορετική κατεύθυνση. Ο πατέρας μου που παρακολουθούσε κι αυτός το φαινόμενο (και στην αρχή τα πέρασε για ελικόπτερα...), ισχυρίστηκε ότι πιθανώς να έστριψαν ξαφνικά δεξιά (προς ανατολικά) κάτι για το οποίο όμως δεν είμαι σίγουρος γιατί πιστεύω ότι σ' αυτή την περίπτωση δεν θα χάνονταν τόσο ξαφνικά σα να έπεσε πέπλο μπροστά τους, παρά θα ''σβήνανε'' σιγά-σιγά καθώς θα άλλαζαν κατεύθυνση...»

Ακόμη μας είπε ότι του «έδειξα και πιστοποιήσεις από παγκόσμια ιδρύματα…»

Δεν μπορέσαμε να τον ρωτήσουμε κάτι ακόμα γιατί φυγαδεύτηκε άρον – άρον μέσα σε ένα μαύρο τζίπ, από τρείς μεγαλόσωμους άντρες.

Και ανάμεσά τους δεν ήταν ούτε η Σκάλι ούτε ο Μόλντερ…

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας