Πέμπτη - 22 Φεβρουαρίου 2018

Και καμήλες θα δούμε, και πάρτι με καγκουρό θα ζήσουμε

Και καμήλες θα δούμε, και πάρτι με καγκουρό θα ζήσουμε

Έτσι μεγαλόπρεπα και όπως πρέπει ανοίγουν και κλείνουν οι σεζόν, με μεγάλα πάρτι.

Εσείς τι νομίζατε δηλαδή, ότι θα έκλεινε η σεζόν στη Μύκονο χωρίς να γίνει παϊτιρντί;
Απ όλα είχε ο μπαχτσές μέχρι και καμήλες φέρανε οι Άραβες για να τους θυμίζει τη χώρα τους, γιατί οι πλούσιοι βεδουίνοι και σεΐχηδες έτσι έχουν συνηθίσει.

Εμένα αυτά δε με νοιάζουν, λεφτά έχουν και το ότι τα χαλάνε στη χώρα μας καλό μας κάνει. Θα ήταν καλύτερα δηλ. αν τα χαλούσαν στο Κάπρι και στη Ριβιέρα;
Η Μύκονος είτε το θέλουμε είτε δεν το θέλουμε έχει γίνει ΤΟΠ προορισμός για το παγκόσμιο τζετ – σετ. Ας το εκμεταλλευτούμε για όσες σεζόν διαρκέσει.

Μύκονος και Σαντορίνη είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές…

Ήρθε και ο Μπόλντ άφησε και αυτός τον οβολό του, έβγαλε και τις φωτό του τις οποίες τις είδανε εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο και, αφού δεν προλάβανε φέτος θα ‘ρθούνε του χρόνου, και πάει λέγοντας…

Να μη χαλιόμαστε αδέρφια, τα δύο – τρία νησιά μας, έχουν γίνει ότι ήταν παλιότερα οι Κάννες, το Κάπρι, η Ριβιέρα. Τότε το διεθνές τζετ σετ πήγαινε εκεί, τώρα έρχεται σε εδώ.

Αύριο θα είναι κάπου αλλού.

Οι καλλιτέχνες, καλά κάνουν και πληρώνονται αδρά. Αφού τα «φέρνουν» καλά κάνουν και τα «παίρνουν». Αρκεί καλλιτέχνες και επιχειρήσεις να τα δηλώνουν.

Έτσι είναι η κατάσταση.

Και καμήλες θα δούμε, και πάρτι με καγκουρό θα ζήσουμε και ότι άλλο θέτε και έχετε φανταστεί.
Αν και μερικές φορές η φαντασία μπορεί να οργιάσει…

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας