Παρασκευή - 15 Δεκεμβρίου 2017

Μ΄ άλλα λόγια ν΄ αγαπιόμαστε

Μ΄ άλλα λόγια ν΄ αγαπιόμαστε

Μερικοί  ή δεν ξέρουν σε ποια χώρα βρίσκονται, ή έχουν βάλει σκοπό να διαλύσουν τα πάντα.

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τις ανακοινώσεις από μερικούς ότι οι ρομά θα μπαίνουν χωρίς εξετάσεις στα ΑΕΙ, στα ΤΕΙ, στην αστυνομία και δεν ξέρω και γω που αλλού.

Γιατί ρε παιδιά, οι υπόλοιποι που δεν ανήκουν στη φυλή κατούρησαν σε ξερό πηγάδι και έβαλαν φωτιά;

Γιατί δεν μπαίνουν στα άνω ιδρύματα και παιδιά των φτωχών οικογενειών;

Να πούμε ότι: Πολλά παιδιά των ρομά είναι δηλωμένα ότι πάνε σχολείο, αλλά δεν πατάνε το πόδι τους ποτέ. Και όλο αυτό γίνεται για να μην χάσουν τα επιδόματα τα οποία μοιράζει η πολιτεία χωρίς να κάνει ελέγχους.

Να πούμε ότι: Πολλά ζευγάρια ρομά δηλώνουν ότι έχουν περισσότερα παιδιά από ότι στην πραγματικότητα και, αυτό γίνεται για να παίρνουν τα επιδόματα τα οποία μοιράζει η πολιτεία χωρίς να κάνει ελέγχους.


Θα κάνει στην πλατεία Εξαρχείων η αστυνομία ανοιχτή εκδήλωση για να εξαλείψει τη βία που η πλατεία έχει αγκαλιάσει.

Πρόσκληση για ανοιχτή συζήτηση στην πλατεία Κολωνακίου απηύθυναν οι αναρχικοί…


Διαμαρτύρονται οι φοιτητές ότι δεν αντέχουν άλλο από το εμπόριο ναρκωτικών που γίνεται έξω και μέσα στα πανεπιστήμια και ζητούν από την πολιτεία να κάνει κάτι.

Από την πλευρά της η πολιτεία απάντησε ότι όλο αυτό συμβαίνει επειδή το φοιτητικό κίνημα έχει εξασθενίσει και ότι το άσυλο θα το επαναφέρουν, μη τυχόν και συλληφθεί κάποιος που δεν…συμφέρει…

Παιδιά, παρθενογέννηση πλέον δεν υπάρχει.

Μπορεί η κυβέρνηση να στείλει κλιμάκια σε άλλες χώρες για να τις δώσουν συμβουλές, οδηγίες και κατευθύνσεις, ώστε τα στοιχεία που θα πάρουν να τα προσαρμόσουν στα Ελληνικά δεδομένα και να εξαλείψουν τέτοια φαινόμενα.

Αλλά η πολιτεία προτείνει να ξοδευτούν περίπου 700.000 ευρώ για να φτιαχτούν κλιμάκια που θα «ερευνήσουν» το φαινόμενο των ρομά…λες και δεν ξέρουν τίποτα!

Λες και οι ρομά ήρθαν από τον εξωπλανήτη Τ1Ν68 και χρήζουν μελέτης, μη και δεν τους φερθούμε φιλικά και εξαπολύσουν τη ΝΕΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ και δε μείνει κολυμπηθρόξυλο!

Λες και δεν ξέρουν τι πρέπει να κάνουν για να μην υπάρχουν ναρκωτικά μέσα και έξω από τα πανεπιστήμια.

Λες και δεν ξέρουν τι πρέπει να κάνουν για να «σπάσουν» τα γκέτο που υπάρχουν στην πόλη.

Τι λέτε μωρέ;
Για κουνήστε λίγο το κεφάλι.

Καλή η θεωρία αλλά για να δοθούν λύσεις πρέπει να παίρνονται αποφάσεις.

Και όχι να κουβεντιάζουμε παίζοντας με τις «τάπες των βαρελιών», γιατί αν περιμένουμε να γίνουν οι «ζυμώσεις»…

Ζήτω που καήκαμε…

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας