Τρίτη - 16 Ιανουαρίου 2018

Ο Καρανίκας υπεράνω όλων...

Ο Καρανίκας υπεράνω όλων...

Την ώρα που ψάχνουμε με το ντουφέκι επενδυτές, ο σύμβουλος τους στέλνει στα τσακίδια.

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι από τα γραφόμενα για την επίσκεψη Μακρόν, δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι από τα επενδυτικά σχέδια που έλεγε ο πρωθυπουργός στην ΔΕΘ, πετάχτηκε ο κ. Καρανίκας σύμβουλος του πρωθυπουργού να τα τελειώσει όλα μια κι έξω.

Με μια ανάρτηση: «Στα τσακίδια Ελντοράντο και να μην στεριώσεις πουθενά…», έσβησε με μιας όλα όσα είπε ο κ. Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη.

Κάποιος να τον μαζέψει...

Έχουμε λοιπόν από τη μία πλευρά τον πρωθυπουργό να κάνει ότι μπορεί για να προσελκύσει επενδύσεις στη χώρα μας, και από την άλλη διάφοροι να βάζουν τρικλοποδιές στον ηγέτη της χώρας.

Αυτό ομολογουμένως δεν το έχουμε ξαναδεί…

Εκτός και αν ισχύουν αυτά που γράφονται κατά καιρούς ότι υπάρχουν «εμμονικοί» μέσα στην κυβέρνηση που δεν θέλουν να γίνει τίποτα.

Η ανάρτηση βέβαια του κ. Καρανίκα (και μετά η «αποανάρτηση») θα αρχίσει να βάζει και άλλους επενδυτές σε διάφορες σκέψεις…
Ο ρόλος και ο λόγος του συμβούλου του πρωθυπουργού πρέπει να διέπεται από μεστό και τεκμηριωμένο λόγο ο οποίος εμπνέει και τη σοβαρότητα της θέσης αυτής.

Αυτό ο κ. Καρανίκας ΠΟΤΕ δεν το έχει δείξει,
εκτός και αν τις αναρτήσεις που κάνει κατά καιρούς του τις γράφουν άλλοι σε ένα πρόχειρο, και ‘κείνος αφελής τα αναρτά στα κοινωνικά δίκτυα, κάνοντας τη «δουλειά» άλλων…

Τι έχει να πει ο σύμβουλος για τα δημοσιεύματα ανά τον κόσμο όσον αφορά τις επενδύσεις στη χώρα μας;
Έχει γνώμη;
Ή δεν τα λαμβάνει υπόψιν;

Κατακαημένη Ρούμελη…

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας