Σάββατο - 24 Φεβρουαρίου 2018

ΟΥΦ, Ξεπεράστηκαν τα δύσκολα...

ΟΥΦ, Ξεπεράστηκαν τα δύσκολα...

Το είπε και ο Καρανίκας για ιστορική ομιλία Τσίπρα για την αλλαγή φύλου και τα ρέστα...

Αφού λοιπόν ξεμπερδέψαμε με τα δύσκολα νομοσχέδια στη βουλή, πάμε τώρα να τελειώσουμε και τα εύκολα όπως είναι οι μεταρρυθμίσεις που γίνονται συνεχώς και δεν εφαρμόζονται, πάμε να τελειώσουμε την αξιολόγηση που είναι σαν το γεφύρι της Άρτας, τα κόκκινα δάνεια που πωλούν οι τράπεζες για πενταροδεκάρες στα ξένα φάντς κλπ.

Για την αλλαγή φύλου.

Αν οι πολιτικοί και συγκεκριμένα η κυβέρνηση πιστεύει ότι ένας 15χρονος μπορεί να πάρει μια τέτοια απόφαση για τη ζωή του (σε συνεργασία με την οικογένειά του), πρέπει και τα διπλώματα οδήγησης να δίνονται σε τέτοιες ηλικίες, όπως και η ψήφος στις εκλογές. Όλα τα άλλα είναι να αγαπιόμαστε...

Ή φέρνεις την καινοτομία ολόκληρη ή μην την φέρνεις καθόλου.

Όλα όσα προηγήθηκαν στα της συζήτησης στη βουλή για το επίμαχο νομοσχέδιο, εγω προσωπικά το λαμβάνω σαν αντιπερισπασμό για τα μεγάλα θέματα που ταλανίζουν τη δόλια τη χώρα μας.

Για την "Τουρκική ένωση"

Το ότι το νομοσχέδιο το καταψήφισαν όλοι οι βουλευτές της μειονότητας, μήπως πρέπει να αρχίσουν να χτυπάνε καμπανάκια στην κυβέρνηση και να αναρωτηθούν γιατί δεν το ψήφισαν.
....

Καθημερινά στη χώρα μας δέρνουν τους μετανάστες και δεν ιδρώνει το αυτί κανενός.
Καθημερινα στη χώρα μας πέφτουν βροχή οι μολότοφ στα εξάρχεια και δεν ιδρώνει το αυτί κανενός.
Καθημερινά στη χώρα μας εκβιαστές "εισπράκτορες" ενοικιάζονται για να πάρουν 150€ από κάποιον και δεν ιδρώνει το αυτί κανενός.
Καθημερινά στη χώρα μας για ένα κομμάτι ψωμί βγαίνουν παιδιά στη πορνεία και δεν ιδρώνει το αυτί κανενός.
Καθημερινά στη χώρα μας το λαθρεμπόριο και τα ναρκωτικά βασιλεύουν και δεν ιδρώνει το αυτί κανενός.

Θα μπορούσα να γράψω κι άλλα για το τι γίνεται καθημερινά στη χώρα μας,

Αλλά δεν βλέπω να ιδρώνει το αυτί κανενός...

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας