Κυριακή - 25 Φεβρουαρίου 2018

Τι «μέσο» έχουν;

Τι «μέσο» έχουν;

Έχουν μπάρμπα στη Κορώνη και κάνουν «ακίνδυνες παρεμβάσεις».

Το να υπάρχουν μερικά άτομα τα οποία μπορούν και μπαίνουν μέσα σε επιχειρήσεις, καταστήματα, δημόσιες υπηρεσίες και αρχίζουν να τρομοκρατούν, να σπάνε, να λεηλατούν και να βάφουν τους χώρους με διάφορα συνθήματα κλπ, και να μην μπορούν να τους συλλάβουν, δε μπορεί κάποιο μέσο θα έχουν.

Το ότι μπήκαν στη βουλή, συλλήφθησαν και αφέθηκαν ελεύθεροι, το πρώτο που σου έρχεται στο νού είναι ότι κάποιο μέσο έχουν. Και καλά στο επεισόδιο που έγινε στη βουλή είχαν μέσον τον πρόεδρο. Στα υπόλοιπα; Ποιον είχαν μέσο, ή ποιους;

Φανταστείτε λοιπόν το κάθε κόμμα ή ο κάθε πολιτικός φορέας μικρός ή μεγάλος να έχει και από μια «δύναμη κρούσης» και ότι δεν τους αρέσει, να μπουκάρουν και να κάνουν «ακίνδυνες παραστάσεις» σε όλη τη χώρα.

ΜΠΑΧΑΛΟ!!!

Όπως είδαμε σήμερα απλώσανε τα πλοκάμια τους στη Λάρισα. Πήγανε λοιπόν στην πρωτεύουσα της Θεσσαλίας, έβαψαν το δικαστικό μέγαρο και φύγανε ίσως και για τα Τέμπη να πιούνε κανένα φρέντο εσπρέσσο και να κουβεντιάσουν τη «νέα εκτός έδρας νίκη της ομάδας τους».

Ο παιχταράς είναι σίγουρος ότι ο Ρουβίκωνας θα συνεχίσει τις εκδρομές του προκειμένου να γνωρίσει και άλλους τόπους και καινούργιες δημόσιες υπηρεσίες που υπάρχουν στην επαρχία. Το θέμα είναι αν θα τον σταματήσει κανείς.

Γιατί και ΄γω μπορώ να πάω και να βάψω το δημαρχείο. Το θέμα είναι όμως ότι εμένα θα με συλλάβουν, θα με πάνε στα δικαστήρια θα μου βάλουν πρόστιμο και θα αναγκαστώ να πληρώσω ΚΑΙ την αποκατάσταση.

Μιας και δεν έχω μπάρμπα στη Κορώνη να με βγάλει «λάδι».
Ενώ αυτοί έχουν…

Γιατί αν ήθελαν να τους πιάσουν θα τους έπιαναν.

Κατάλαβες;

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας