Σάββατο - 16 Δεκεμβρίου 2017

Τι θέτε εργασίες, πτυχιακές, διπλωματικές… απόλα έχουμε

Τι θέτε εργασίες, πτυχιακές, διπλωματικές… απόλα έχουμε

Φροντιστήρια και ιδιαίτερα για δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια και για ΤΕΙ ΑΕΙ το ξέραμε ότι υπάρχουν. Όπως ξέραμε και για πληρωμένες εργασίες και πληρωμένες πτυχιακές.

Υπάρχουν οι εταιρείες οι οποίες όπως διαφημίζονται, μπορούν αν πληρωθούν, να φτιάξουν κατά παραγγελία πτυχιακές εργασίες, διπλωματικές εργασίες, προπτυχιακές εργασίες και μεταπτυχιακές διατριβές.

Δηλαδή, σου έχει ανατεθεί μια εργασία, ή έχεις να κάνεις την διπλωματική σου, εσύ βαριέσαι και αφού έχεις και 2 φράγκα στην από μέσα (μπαμπάς ή μαμά), αποφασίζεις να πληρώσεις και να την πάρεις έτοιμη, χωρίς να κουραστείς… και τα ωραία σου να κάνεις, γιατί όντας φοιτητής έχεις και άπλετο χρόνο.

Αφού ετοιμαστεί λοιπόν, τη παίρνεις και την παραδίδεις στον καθηγητή, εκείνος το διαβάζει και στη συνέχεια βάζει το βαθμό …και παίρνεις το πτυχίο, ή πηγαίνεις πολύ καλά στην εργασία, ή στη διπλωματική…

Εντωμεταξύ οι καθηγητές μπορεί να έχουν πολλούς μαθητές ή λίγους, αλλά οφείλουν να ξέρουν τον κάθε μαθητή και να γνωρίζουν τις δυνατότητές του. Όταν λοιπόν φτάνει μπροστά τους μια εργασία ή ότι, πρέπει να έχουν το ένστικτο ώστε να βλέπουν αν είναι αντιγραφή ή όχι.

Δεν μπορούν να δουν όμως, γιατί σύμφωνα με πηγές από το ΣΔΟΕ τις εταιρίες έχουν δημιουργήσει και καθηγητές των ΑΕΙ και ΤΕΙ τους οποίους βοηθούν κάποιοι φοιτητές ή τελειόφοιτοι που έχουν επιλέξει οι ίδιοι για να κάνουν την γραφική δουλειά.

Το αστείο βέβαια στην όλη υπόθεση είναι ότι οι ίδιοι καθηγητές που εξετάζουν τους φοιτητές είναι τα ίδια άτομα που τους γράφουν και τις εργασίες τους…

Τι βαθμό λοιπόν θα βάλει ένας καθηγητής στην εργασία του φοιτητή του όταν διαπιστώσει ότι αυτή έχει γραφτεί από τον ίδιο και ο φοιτητής του είναι πελάτης του;

Είναι ξεκάθαρο…ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΒΑΘΜΟ.
Γιατί και τα ευρώ που παίρνουν ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑ

Ναι, αλλά αν οι εργασίες είναι για ιατρική ή για παραϊατρική σχολή, τι γίνεται ΟΕΟ;

ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ…

Τα «μαιντανά» να πέφτουν και τι με νοιάζει εμένα όταν ο φοιτητής γίνει επαγγελματίας…
Το πολύ – πολύ ας περάσει από αξιολόγηση...

και εδώ γελάμε

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας