Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ART & LIFE

Eurovision: Με Κύπρο, αλλά χωρίς Ελλάδα ο τελικός

Το αποτέλεσμα της βραδιάς κρίθηκε από το televoting και τις ψήφους των επιτροπών.
ART & LIFE
Τετ, 09/05/2018 - 13:49
Γράφει το Newsroom

Γλυκόπικρη γεύση άφησε ο χθεσινός πρώτος ημιτελικός στους Έλληνες φανς της Eurovision. Η Γιάννα Τερζή δυστυχώς δεν κατάφερε να προκριθεί, ενώ από την άλλη η Ελένη Φουρέιρα εξασφάλισε για την Κύπρο το εισιτήριο του μεγάλου τελικού. 

Το αποτέλεσμα της βραδιάς κρίθηκε από το televoting και τις ψήφους των επιτροπών, σε ποσοστό 50- 50, ενώ οι χώρες που πέρασαν ανακοινώθηκαν με τυχαία σειρά και όχι με βάση τη βαθμολογία που συγκέντρωσαν.

Οι δέκα χώρες που προκρίθηκαν και θα απολαύσουμε ξανά τα τραγούδια τους το ερχόμενο Σάββατο είναι οι: 

Αυστρία, Εσθονία, Κύπρος, Λιθουανία, Ισραήλ, Τσεχία, Βουλγαρία, Αλβανία, Φιλανδία και η Ιρλανδία. 

Η εμφάνιση της κόρης του Πασχάλη Τερζή στο Altice Arena ήταν αρκετά καλή, όμως δεν κατάφερε να πείσει το ευρωπαϊκό κοινό και τις επιτροπές. 

Μαλιστα η ίδια στενοχωρέθηκε πολύ και δεν μπορούσε να κρύψει τα δάκρυά της μετά τον αποκλεισμό. Λίγο μετά το τέλος της βραδιάς, η Γιάννα Τερζή αποχώρησε από το Altice Arena με τις κάμερες να την περιμένουν για μία δήλωσή της. Η εκπρόσωπος της Ελλάδας δεν θέλησε να πει τίποτα, παρά μόνο ότι δεν το έχει ξανακάνει, οπότε και δεν ξέρει τι πήγε λάθος.

Η Γιάννα, πραγματοποίησε μία λιτή εμφάνιση και φωνητικά ήταν άρτια. Με μια πρώτη ανάγνωση φάνηκε πως στον ημιτελικό ξεπεράστηκαν τα τεχνικά προβλήματα που αντιμετώπισε στις πρόβες. Στη σκηνή, είδαμε τη Γιάννα τελικά να κατευθύνει το φωτισμό με τα χέρια της, είδαμε και τα πολυσυζητημένα πυροτεχνήματα, τα οποία άναψαν τη σωστή στιγμή, όμως, δεν καταφέραμε να δούμε τελικά το εφέ με το λέιζερ στο χέρι της τραγουδίστριας, το οποίο ήταν βαμμένο μπλε. 

Όπως και να έχει αξίζει ένα μεγάλο μπράβο σε όλους για την προσπάθεια που κατέβαλαν όλο αυτό τον καιρό για να προωθήσουν το τραγούδι, αλλά και για να το παρουσιάσουν όσο καλύτερα γίνεται στην σκηνή του Altice Arena. 

Newsroom