Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ART & LIFE

"Ευγενής, γοητευτική, ευφυής και πολύ ανοιχτή" η Melania κατά την κυρία Macron

"Eχει ισχυρή προσωπικότητα, αλλά δουλεύει σκληρά για να το κρύψει", τονίζει στη Le Monde.
ART & LIFE
Τετ, 02/05/2018 - 12:29
Γράφει το Newsroom
Η Μελάνια Τραμπ στέκεται δίπλα στην Μπριζίτ Μακρόν στο Λευκό Οίκο, μπροστά σε γλυπτό, με λευκά ρούχα

Η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, Brigitte Macron θέλησε με την επιστροφή στη χώρα της να μοιραστεί με τον κόσμο κάποιες στιγμές από αυτές που πέρασε με την Melania Trump κατά την επίσκεψή της στο Λευκό Οίκο. 

Η Brigitte Macron αποκάλεσε την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ «πραγματικά ευχάριστη», αλλά είπε ότι «δεν μπορεί να πάρει καμία πρωτοβουλία». 

Μιλώντας στη Le Monde είπε ότι «Δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Δεν μπορεί καν να ανοίξει ένα παράθυρο στον Λευκό Οίκο. Δεν μπορεί να βγει έξω. Είναι πολύ πιο περιορισμένη από μένα. Εγώ βγαίνω καθημερινά στο Παρίσι». 

Πάντως η κ. Macron είπε ακόμα ότι η Melania, η οποία φέρεται να μιλάει απταίστως πέντε γλώσσες, είναι «ευγενής, γοητευτική, ευφυής και πολύ ανοιχτή» και αναγνωρίζει ότι η δημόσια ζωή είναι δύσκολη. 

Μάλιστα η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, σχολιάζοντας τα βίντεο που θέλουν την Melania να αποφεύγει τα "αγγίγματα" του Donald Trump, είπε ότι όλα ερμηνεύονται υπερβολικά. Η Melania, υποστήριξε, έχει ισχυρή προσωπικότητα, αλλά δουλεύει σκληρά για να το κρύψει. Γελάει πολύ εύκολα, αλλά μπορεί να κάνει λιγότερα από ό,τι η ίδια.

Newsroom