Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ART & LIFE

"Οχι" σε σίκουελ του Devil Wears Prada, από την Emily Blunt

Εκτός αν... συμμετάσχουν όλοι οι υπόλοιποι!
ART & LIFE
Τρί, 10/04/2018 - 13:48
Γράφει το Newsroom
Η ηθοποιός Έμιλι Μπλαντ στην ταινία "Ο Διάβολος Φοράει Πράντα"

Η Emily Blunt δεν θα ήθελε να υπάρξει συνέχεια στην κινηματογραφική ταινία «Ο Διάβολος Φοράει Πράντα», ωστόσο λέει πως σε περίπτωση που κάτι τέτοιο συμβεί και όλοι συμφωνήσουν με αυτό δεν θα είναι αυτή που θα βάλει εμπόδια στα σχέδια και θα συμμετάσχει στην ταινία. 

Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης της στο «The Jess Cagle Interview», η 35χρονη ηθοποιός δήλωσε ότι «αν το έκαναν όλοι, τότε θα ήμουν μαζί τους. Δεν ξέρω εάν θα υπάρξει συνέχιση της ταινίας. Ελπίζω να μην συμβεί, γιατί μερικές φορές σκέφτομαι ότι οι συνέχειες διαλύουν την ιδιαιτερότητα του πρωτότυπου». 

Πάντως πηγές από το στούντιο παραγωγής δηλώνουν ότι δεν υπάρχουν σχέδια για συνέχιση της ταινίας. 

Το σενάριο της ταινίας ήταν βασισμένο στο μυθιστόρημα της Lauren Weisberger, η οποία υπήρξε βοηθός της εκδότρια της Vogue Anna Wintour. Τους κεντρικούς ρόλους της Weisberger και της Wintour στην ταινία είχαν η Anne Hathaway και η Meryl Streep. Ωστόσο η Blunt ξεχώρισε ιδιαίτερα ως η σνομπ βοηθός Έμιλι Τσάρλτον, εκτινάσσοντας την καριέρα της ηθοποιού. 

«Μου άρεσε να δουλεύω με την γλυκιά Anne Hathaway και ήταν η πρώτη μου εμπειρία να δουλεύω με την Meryl Streep και τον Stanley Tucci», είπε η ηθοποιός.

Newsroom