Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Finance

H Κορίνα Πατέλη αποχωρεί από τη Fiat

Υπήρξε διευθύντρια επικοινωνίας της εταιρίας επί 17 έτη.
Finance
Κυρ, 08/07/2018 - 11:07
Γράφει το Newsroom

Η FCA Greece αποκλειστικός εισαγωγέας των μαρκών Fiat, Alfa Romeo, Abarth & Fiat Professional στην Ελλάδα, με ΔΤ ενημέρωσε τους δημοσιογράφους του κλάδου του αυτοκινήτου ότι, ολοκληρώθηκε η συνεργασία της με την κα Κορίνα Πατέλη-Bell, διευθύντρια επικοινωνίας της εταιρίας επί 17 έτη.

Η Εταιρεία εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες για την μακρόχρονη συμβολή της κ. Πατέλη στην ανάπτυξη των μαρκών και την ανάδειξη της εταιρικής εικόνας στο ελληνικό κοινό και τα ΜΜΕ και εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της επαγγελματικής και προσωπικής της πορείας.

Με την σειρά της, η Κα Πατέλη μας έστειλε την ακόλουθη επιστολή:

«Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι μετά από 17 και πλέον χρόνια συνεχούς παρουσίας στην FCA Greece, αποχωρώ από τη θέση της Διευθύντριας Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων.
H απόφαση αυτή, καρπός προβληματισμού αλλά και ανάγκης για ανανέωση και νέα εκκίνηση δεν αναιρεί τις πολύτιμες εμπειρίες που απέκτησα κατά την πολυετή μου παρουσία στον όμιλο FCA.

Όλα αυτά τα χρόνια έμαθα πολλά και έζησα πολλά σε μια πολύ σημαντική εταιρεία για το χώρο αλλά και την ιστορία του αυτοκινήτου. Πολλές φορές ταυτίστηκα με τα προϊόντα και την Ιταλική νοοτροπία, πως θα μπορούσε άλλωστε να γίνει διαφορετικά.

Είμαι ευγνώμων προς την εταιρεία για τις μοναδικές εμπειρίες που μου προσέφερε και την εξαιρετική υποστήριξη που είχα τόσο από τα κεντρικά του ομίλου αλλά και σε τοπικό επίπεδο.

Νιώθω έντονα την ανάγκη να σας ευχαριστήσω θερμά για τη μέχρι τώρα συνεργασία και επικοινωνία καθώς και για την ανθρώπινη και φιλική σας διάθεση, που αποτέλεσε για μένα στήριγμα και με βοήθησε στην επαγγελματική μου πορεία αλλά και σε προσωπικό επίπεδο».

Newsroom