Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Finance

MIG: Καμία προσφορά (ακόμα) από Fortress για Attica Group

Η εταιρεία σχολιάζει δημοσιεύματα με ανακοίνωση προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.
Finance
Τετ, 02/05/2018 - 12:10
Γράφει το Newsroom
Πρόσθια όψη πλοίου της Blue Star Ferries, εν πλω

Σχολιάζοντας σχετικά δημοσιεύματα, η Marfin Investment Group εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζει ότι δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα αποδέκτης προσφοράς από τη Fortress για την εξαγορά του Ομίλου Attica, στον οποίο ανήκουν οι Superfast και Blue Star Ferries.

Η ανακοίνωση της εταιρείας προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς έχει ως εξής:

Κατόπιν ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς σε σχέση με δημοσιεύματα του Τύπου η «MARFIN INVESTMENT GROUP Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» («η Εταιρία») ανακοινώνει ότι δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα αποδέκτης οποιασδήποτε δεσμευτικής προσφοράς για την εξαγορά της συμμετοχής της στην «ATTICA Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» (η «ATTICA») από την «FORTRESS INVESTMENT GROUP» (η «FORTRESS») και επαναλαμβάνει ότι θα προβεί σε σχετικές Ανακοινώσεις προς το επενδυτικό κοινό, εφόσον προκύψει οποιαδήποτε ανακοινώσιμη κατά το νόμο πρόταση ή συμφωνία. 

Για την πληρέστερη ενημέρωση του επενδυτικού κοινού η Εταιρία υπενθυμίζει ότι τα επενδυτικά κεφάλαια της FORTRESS είναι ομολογιούχοι δανειστές κοινού ομολογιακού δανείου της Εταιρίας, το ανεξόφλητο υπόλοιπο του οποίου ανέρχεται σε 142,5 εκατ. ευρώ και το οποίο εξασφαλίζεται με ενέχυρο επί μετοχών, μεταξύ άλλων, της ATTICA.

Newsroom