Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Finance

Στην αντεπίθεση το Υπουργείο Ανάπτυξης για την "Creta Farm"

Δελτίο τύπου σε έντονο ύφος από τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων
Finance
Δευ, 22/07/2019 - 10:09
Γράφει το Newsroom

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων για τους αδερφούς Δομαζάκη και την κρίση που επικρατεί στην εταιρεία "Creta Farm". Ο Υπουργός, Άδωνις Γεωργιάδης, είχε το Σάββατο συνάντηση με τον έναν εκ των δύο αδελφών, Μανώλη Δομαζάκη και ακολούθως εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Κατόπιν πρωτοβουλίας του, ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. ‘Αδωνις Γεωργιάδης, είχε επικοινωνία σήμερα, Σάββατο 20 Ιουλίου, με τον κ Μάνο Δομαζάκη και τη δέσμευση του ότι θα υπογράψει το “Memorandum of Understanding” (MOU) μεταξύ της εταιρίας “Creta Farm” και των τεσσάρων ελληνικών τραπεζών.


Στη συνέχεια υπήρχε συνάντηση μεταξύ του Υπουργού και του κ Τάκη Δομαζάκη και εκπροσώπους των τεσσάρων τραπεζών. Οι τράπεζες υπέγραψαν ήδη το “MOU”, το οποίο εξασφαλίζει τη συνέχιση και σωτηρία της εταιρίας “Creta Farm”.


Τη Δευτέρα 22 Ιουλίου, στις 10:00 το πρωί, αναμένεται να έρθουν στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, οι κ.κ. Μάνος Δομαζάκης και Τάκης Δομαζάκης για να συνυπογράψουν και οι ίδιοι το “MOU” και να προχωρήσει η διαδικασία εξεύρεσης στρατηγικού επενδυτή που θα εξασφαλίσει την ομαλή λειτουργία της εταιρίας.


Κατά συνέπεια, όποιος εκ των δύο αδερφών δεν υπογράψει, θα αναλάβει και την ευθύνη για ό,τι επακολουθήσει για την εταιρία “Creta Farm”.


Ελπίζουμε ότι θα επικρατήσει η λογική και η εταιρία, από τη Δευτέρα το πρωί, θα έχει γυρίσει σελίδα και οι εργαζόμενοι της θα ατενίζουν το μέλλον.

Newsroom