Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Finance

Στην κορυφή το Ιατρικό Κέντρο με στρατηγική συμφωνία με την Εθνική Ασφαλιστική

Finance
Τρί, 18/06/2019 - 15:29
Γράφει o Γιάννης Ντάσκας

Νέα στρατηγική συμφωνία,η οποία συμβάλλει στην διατήρηση του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών στην κορυφαία νοσηλευτική θέση της χώρας,υπογράφηκε μεταξύ της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ και του Ομίλου Ιατρικό-Αποστολόπουλου.

 Νέα στρατηγική συμφωνία  έρχεται σε συνέχεια της πολυετούς και ιδιαίτερα επιτυχημένης συνεργασίας, μεταξύ των δύο μεγάλων ελληνικών Ομίλων.

Η νέα συμφωνία εξασφαλίζει, μεταξύ άλλων, την απευθείας κάλυψη των ασφαλισμένων της Εθνικής Ασφαλιστικής στις επτά κλινικές του Ομίλου στην Αττική (Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, Παιδιατρικό Κέντρο & ΓΑΙΑ Μαιευτική – Γυναικολογική, στο Μαρούσι, Ιατρικό Π. Φαλήρου, Ιατρικό Ψυχικού, Ιατρικό Περιστερίου), και στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης, προσφέροντας απρόσκοπτη πρόσβαση στις κορυφαίου επιπέδου υπηρεσίες υγείας, σε όλο το φάσμα της ιατρικής επιστήμης και τεχνολογίας. Παράλληλα, υπάρχει σειρά σημαντικών παροχών και μοναδικών προνομίων για το σύνολο των ασφαλισμένων της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Φέτος ο Όμιλος γιόρτασε τα 20 χρόνια του ιατρικού Διαβαλκανικού Κέντρου στη Θεσσαλονίκη.Το Διαβαλκανικό που θεωρείται απο τα κορυφαία στην Ευρώπη είχε εγκαινιαστεί από τον Μιχαήλ Γκορμπατσόφ,τον άνθρωπο που πέτυχε την ειρηνική μετάβαση των σοβιετικών δημοκρατιών στην ανεξαρτησία τους και θεωρείται απο τις σημαντικότερες προσωπικότητες στην παγκόσμια πολιτική Ιστορία,ακριβώς για το τεράστιο και αναίμακτο αυτό βήμα που εθεωρείτο σχεδόν αδύνατο να πραγματοποιηθεί χωρίς όχι απλά αιματοχυσία,αλλά τρίτο παγκόσμιο πόλεμο!

Λίγο νωρίτερα ο Ομιλος Αποστολόπουλου είχε ιδρύσει το πρώτο ιδιωτικό νοσοκομείο στη Σοβιετική Ενωση  με έδρα μέσα στο…Κρεμλίνο!

Το Διαβαλκανικό εγκαινίασε και την αντίστροφη κίνηση του…Αγγλου Ασθενή!.Αγγλοι ήρθαν για νοσηλεία στην Ελλάδα(Διαβαλκανικό) την ώρα που η κίνηση ήταν απόλυτα αντίστροφη.Δηλαδή Έλληνες πήγαιναν στο εξωτερικό και ιδιαίτερα στην Αγγλία για νοσηλεία…

Με αφορμή την υπογραφή της νέας συμφωνίας, ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος(στη φωτογραφία με τον Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο του Ομίλου Γιώργο και Χρήστο Αποστολόπουλο) δήλωσε:

«Η σταθερή ανάπτυξη των ιδιωτικών νοσοκομείων και των ασφαλιστικών εταιρειών είναι απόλυτα συνυφασμένη με μακροχρόνιες, στρατηγικού χαρακτήρα, συνεργασίες, που έχουν ως κύριο στόχο τη διασφάλιση απρόσκοπτης πρόσβασης σε κορυφαίες υπηρεσίες υγείας, σε όσο το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες μας. Η υπογραφή της νέας συμφωνίας με την Εθνική Ασφαλιστική αποδεικνύει στην πράξη την πάγια στρατηγική του Ομίλου μας.

Περισσότερα στο stoakroatirio.gr

Γιάννης Ντάσκας