Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ελεύθερη γραφή

Αίμα, χρήμα, σκάνδαλα, σφαίρες, συλλήψεις και στη μέση πολιτικοί

Απίστευτος βόρβορος που θυμίζει Ιταλία την εποχή των "Καθαρών Χεριών"
Ελεύθερη γραφή
Παρ, 29/03/2019 - 11:17
Γράφει o Γιάννης Ντάσκας

To 2012 o "τραπεζίτης" Παπαδήμος (τα εισαγωγικά δηλώνουν ότι δεν θεωρούμε τραπεζίτη κάποιον, που δεν έβαλε δικά του χρήματα για να δημιουργήσει τράπεζα) έγινε πρωθυπουργός και τον Απρίλιο έβαλε λουκέτο με εκκαθάριση σε τέσσερα κοσμήματα του αγροτικού κόσμου και των επιχειρηματιών της Ελλάδας, εκτός Αθηνών και Θεσσαλονίκης.Στις λεγόμενες 4-5 Συνεταιριστικές Τράπεζες. Οχι μόνο οι εργαζόμενοι στις τράπεζες αυτές αλλά και ο τότε περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Περγαντάς και πλείστοι άλλοι αξιωματούχοι με έγγραφά τους  βεβαίωναν, ότι κακώς έβαλαν λουκέτο και οι Τράπεζες δεν είχαν ουσιαστικά προβλήματα για λουκέτο.

Στην πορεία αποδείχθηκε, ότι και στις Τράπεζες αυτές γίνονταν τα ..."συνηθισμένα". Δηλαδή διευθυντικά στελέχη έπαιρναν τα χρήματα του κοσμάκη και τα έδιναν ακόμα και σε φιλενάδες... Ναι ,όπως το γράφουμε. Το βεβαιώνει απόφαση των δικαστηρίων της Λαμίας! Το βεβαιώνουν πορίσματα του ΣΔΟΕ και της Τράπεζας Ελλάδας.

Εγιναν δικαστικές έρευνες και μέχρι σήμερα ΟΥΔΕΙΣ έχει καταδικαστεί, παρά τις διώξεις για κακουργήματα. Ουδείς...

Την ίδια εποχή που έβαζαν λουκέτο στις Τράπεζες αυτές ο αδαμάντινος εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης έπιανε στα πράσα ,με έρευνα του ίδιας κατηγορία ς εισαγγελέα Καλούδη τα δυο τότε Κόμματα εξουσίας να έχουν κατακλέψει τις τράπεζες με θαλασσοδάνεια ,που φτάνουν σήμερα στο μισό δις.

Ουδείς μέχρι σήμερα έχει καταδικαστεί παρά τις κακουργηματικές διώξεις...

Στην Θεσσαλονίκη η υπηρεσία επιθεωρητών του δημοσίου ΣΕΕΔΔ έχει συντάξει δυο βαρύτατα πορίσματα αρπαγής δημόσιας γης .Το πρώτιο το 2002 και το δεύτερο το 2012.Τις δημόσιες δασικές εκτάσεις τις κατέχουν και σήμερα ξενοδοχειακές μονάδες,και μάλιστα την μία ένας τόσο στενός φίλος πρώην και καταδικασθέντος για διαφθορά πράσινου υπουργού,ώστε να θεωρείται βέβαιο ,ότι το ξενοδοχείο στην ουσία ανήκει στον υπουργό.

Η πεποίθηση αυτή στηρίζεται στο γεγονός ,ότι παρότι βούλευμα της Δικαιοσύνης κρίνει αμετάκλητα ,ότι είναι δημόσιες οι εκτάσεις αυτές, όπως δηλαδή είχαν διαπιστώσει και τα πορίσματα,αυτά τα πορίσματα εξαφανίστηκαν για να μην τα χρησιμοποιήσει ένας γνωστός γιατρός Α. Δρακόπουλος) της Θεσσαλονίκης, οποίος παλεύει επι 20 χρόνια ,γιατί του αχρήστεψαν την δική του περιουσία με τις παρανομίες  των ξενοδοχειακών μονάδων.

Παρά τις κακουργηματικές διώξεις που ασκήθηκαν κοντά στο 2000, μέχρι σήμερα ουδείς καταδικάστηκε και η Δικαιοσύνη όλο ψάχνει...

Στο Γηροκομείο Αθηνών απο το 2004 έγινε γνωστό ότι επώνυμοι και ισχυροί εκμεταλλέυονται την τεράστια ακίνητη περιουσία του. Η Δικαιοσύνη έκανε έρευνα και γράφει στο πόρισμά της,ότι δεν μπόρεσε να βρει πόσα ακίνητα έχει το γηροκομείο,διότι ούτε το διοικητικό Συμβούλιο το γνωρίζει!!!

Ο Δήμος Αθηναίων έδιωξε απο το 2013 τους "κακούς διαχειριστές" και εποπτεύει το Γηροκομείο.

Μέχρι σήμερα ψάχνουμε να βρούμε αν ο Δήμος Αθηναίων έστειλε ένα έγγραφο,δημιούργησε μια υπηρεσία αναζήτησης και καταγραφής των ακινήτων αυτών, μεταξύ των οποίων πανάκριβα διαμερίσματα στο Κολωνάκι, που τα νέμονται πολιτικοί και δημοσιογράφοι.Επίσης ακίνητο ...100 στρεμμάτων στο Μαρούσι,ικανό να συντηρεί 10 Γηοροκομεία των 500 ατόμων. 

Μικρογραφία

Παρότι ξέσπασε το σκάνδαλο από το 2000 και υπουργός Οικονομικών αρμόδιος για τα κληροδοτήματα έγινε και ο Γιάννης Στουρνάρας και ΣΗΜΕΡΑ κατάλογος με τα ακίνητα και έρευνα για το ποιοί τα εκμεταλλεύονται ΔΕΝ έχει συνταχθεί. Το σκάνδαλο μεγαλύτερο σε μέγεθος από το σκάνδαλο του Ερυθρού Σταυρού...

Το Γηροκομείο, που ιδρύθηκε το 1864 και έλαβε τεράστιες χορηγίες από ζάμπλουτους (Νιάρχος, Γουλανδρήδες, βασιλικές οικογένειες και σχεδόν όλες οι πλούσιες οικογένειες της Αθήνας) πάει να κλείσει και τέτοια πρόταση την υπέβαλε εγκάθετος στο ΔΣ και αμέσως μετά παραιτήθηκε,ώστε το Γηροκομείο να μείνει χωρίς διοίκηση...

Τρείς Υπουργοί αναφέρονται τώρα απο την Δικαιοσύνη στη Βουλή,ως αμελήσαντες να εισπράξουν 250 εκατομμύρια ευρώ απο φαρμακευτικές εταιρείες και συνέβαλαν ώστε οι πολυεθνικές του φαρμάκου να κάνουν πάρτι φοβερής κερδοσκοπίας στην μικρή Ελλάδα της κρίσης...

Ο Διοικητής της Τράπεζας Ελλάδας Στουρνάρας με αυτά τα δεδομένα μας "κούφανε" πριν λίγο καιρό καταγγέλλοντας, ως πρωταγωνιστή μεγάλου σκανδάλου, τον Υπουργό Παύλο Πολλάκη για ένα δάνειο,με υποθήκη και εξασφαλισμένο, ύψους 150 χιλιάδων ευρώ.

Τόση ευαισθησία μη χαθούν οι 150.000 ευρώ του Πολλάκη ,που και να χαθούν είναι εξασφαλισμένες με ακίνητη περιουσία...

Και αίφνης φτάνουμε και στο Πάσχα και στον... Πάσχα με σουβλίσματα φοβερά.

Δυο νεαροί 30 και 26 χρόνων στην Μεσσηνία καταδικάστηκαν προχθές σε καθείρξεις οκτώ(8) ετών ,διότι αποδείχθηκε ότι είχαν κλέψει καμιά 10αριά αρνιά.

Είχαν κατηγορηθεί για περισσότερα ,αλλά αποδείξεις υπήρξαν μόνο για καμιά 10αριά.

Καθαρά πράματα. Η Δικαιοσύνη δουλεύει αδέκαστα και τυφλά.

Ο Πάσχας είναι δεξί χέρι του Γιάννη Στουρνάρα στην Τράπεζα Ελλάδας και τον μάθαμε σε εκείνη την κατάθεση στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, που ουσιαστικά ήταν εγκώμιο στο τραπεζικό μας σύστημα και στα πρόσωπα που το διαφεντεύουν αυτά τα χρόνια.

Είχε καταφέρει να βγάλει απο τα ρούχα του τον Νίκο Νικολόπουλο, ο οποίος έχει καταγγείλει με ΔΕΚΑΔΕΣ ερωτήσεις στη ΒΟΥΛΗ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ. Από το Γηροκομείο,μέχρι τις Τράπεζες,τη Χαλκιδική,τους επώνυμους με τα θαλασσοδάνεια,.τα κόμματα κλπ.

Μικρογραφία

Αυτός ο Πάσχας διώκεται τώρα απο την Δικαιοσύνη για 800 χιλιάδες ευρώ. Η ΕΦ ΣΥΝ. τα παρουσίασε ως δάνειο.

Εκείνος απάντησε και μας κούφανε τελείως.Είπε ότι δεν χρωστάει το παραμικρό.Δεν είπε ότι αυτά τα χρήματα ήταν 'μπόνους" για τα άριστα έργα του στην Εθνική Τράπεζα και στην συνέχεια στην Τράπεζα Ελλάδας.Τα έγραψαν άλλοι τα περί μπόνους.Και έγραψαν ότι πήραν τέτοια μπόνους και άλλες δεκάδες τραπεζικά στελέχη.

Αν τα μπόνους δίνονται για επιτυχίες, με τράπεζες ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΕΣ μπορεί να δόθηκαν μπόνους;

Στις ερωτήσεις του Νίκου Νικολόπουλου στη Βουλή προς τον Πάσχα για μπόνους κλπ ακούστηκαν ποσά 50 και 100 χιλιάδων ευρώ. Οχι τέτοιο ιλιγγιώδες ποσό.

Σας βάζουμε στη συνέχεια τις δηλώσεις του Παύλου Πολλάκη, οποίος προκαλεί τον πολιτικό και κεντρικό τραπεζιτη Στουρνάρα να πάρει θέση και τη δήλωση απαντηση του Πάσχα και βγάλτε συμπεράσματα για το πως δρούν οι πολιτικοί και η Δικαιοσύνη, εν όψει όλων όσων προαναφέρουμε:

Πρώτη δήλωση Πολλάκη:

Άμα για τον ΠΑΣΧΑ έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ,όταν ασκηθούν οι διώξεις για τη γυναίκα του για την απευθείας ανάθεση του συνεδρίου E-HEALTH και τη μαϊμού διαφημιστική δαπάνη για τον καρκίνο μέσω ΚΕΕΛΠΝΟ ,τι άραγε θα κάνει;;;;;;Άντε καλό ξημέρωμα αρχιτραπεζιτη ,έχει και ένα θρίλερ απόψε στην Τηλεόραση:»ο εφιάλτης στο δρόμο με τα ΔΑΝΕΙΑ» Να το δεις ..Εγώ θα δω μια άλλη ταινία «Χορεύοντας με τους λύκους»....Αύριο πάλι.....  

Δεύτερη δήλωση Πολλάκη:

«Στουρναρα Καλήμερα!!!

Ακόμα να απαντήσεις για τον ΠΑΣΧΑ;;;;

Για τη σύζυγο σου όμως, είχες χρησιμοποιήσει το μηχανισμό της Τράπεζας της Ελλάδας να απαντήσει!!!

Τελικά οι δυο υπαρχηγοί σου στην τράπεζα είναι με κακουργηματικές διώξεις (ΠΑΣΧΑΣ ,ΠΑΝΤΕΛΙΑΣ)

Που είναι τα αντανακλαστικά σου να τους ελέγξεις;; Μονό σε μένα σε τσίμπησε μύγα όταν με τον Πανταλάκη και το πρώτο ΦΛΕΜΑ βγάλατε το θέμα του δανείου μου στην κρεατομηχανή της δυσφήμισης για να καλύψετε το θέμα της χρηματοδότησης από οφσορ με 800.000 ευρώ της Μαρεβας Μητσοτακη και με 1,8 εκατομ του πρώτου ΦΛΕΜΑΤΟΣ»

 Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΑΣΧΑ:

«Σχετικά με το συκοφαντικό δημοσίευμα της "Εφημερίδας των Συντακτών", του οποίου τα κίνητρα είναι προφανή και κατά το οποίο "βασικό στέλεχος της Τράπεζας της Ελλάδος δεν πλήρωνε τα δάνειά του", δηλώνω ότι ουδέποτε είχα ούτε έχω οποιαδήποτε ληξιπρόθεσμη οφειλή από δάνειο ή οποιαδήποτε αιτία προς την Εθνική Τράπεζα ή άλλη τράπεζα και ότι επιφυλάσσομαι να ασκήσω στο ακέραιο τα νόμιμά δικαιώματά μου κατά των υπαιτίων ενώπιον των δικαστηρίων της χώρας».  

ΣΤΗΝ ΟΥΓΙΑ: ΔΕΗ...

Την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές άρχισαν συλλήψεις δικηγόρων για τη ΜΑΦΙΑ του Κορυδαλλού.

Θυμάστε τον πρώην Υπουργό Γιάννη Παλαιοκρασσά να πηγαίνει φακέλους με σκάνδαλα της ΔΕΗ στον Εισαγγελέα;

Καταδικάστηκε κάποιος έστω και μια ημέρα γαι εκείνα τα σκάνδαλα;Οοοοχι!

Ο δικηγόρος της ΔΕΗ που είχε πυροβοληθεί με εντολή του καλού "επενδυτή" της ΔΕΗ ,από κατήγορος στη δίκη των παρ ολίγον δολοφόνων του συνελήφθη και θα συλληφθούν κι άλλοι επώνυμοι...

Φαίνεται ότι είχαν συμμαχήσει με τους δολοφόνους και οι σφαίρες ,άλλαξαν κατεύθυνση.

Καθώς είχαμε πληροφορίες ότι έρχεται αυτή η θύελλα πήγαμε την Τετάρτη στο Κακουργιοδικείο και παρακολυθήσαμε μια φοβερή διαδικασία με τους κατηγορούμενους για την δολοφονία Αλβανούς να αποκαλούν δολοφόνους μαρτύρων την πλευρά ,στην οποία υπήρχε ως συνήγορος και βουλευτής,πρωην Υπουργός!!!Και να ακούγονται φοβερές ιστορίες για τον Κορυδαλλό.

Ο συλληφθείς δικηγόρος είπε ότι πήγε στις φυλακές,οι φύλακες εξαφανίσθηκαν,οι κρατούμενοι τον έβαλαν σε ένα δωμάτιο,του έκαναν έρευνα σωματική και ύστερα έκαναν μαζί του "συζητήσεις".Και ακούγονταν τα ονόματα των πιο γνωστών δικηγόρων της Αθήνας,μερικώνν μάλιστα που φτάχνουν καιτους νόμους...

Μείναμε άναυδοι,όπως και εσείς με αυτά που θα ακολουθήσουν και θα κάνουν την Ελλάδα σαν την Ιταλία,την εποχή των "Καθαρών Χεριών"...

Γιάννης Ντάσκας