Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ελεύθερη γραφή

Η καθαρίστρια, οι μασόνοι, οι ναρκέμποροι, οι μιζαδόροι και οι δικαστές

Αντίθετη με τον Αρειο Πάγο η φυλάκιση, πλαστογράφησαν δικαστική απόφαση αλλά...
Ελεύθερη γραφή
Πέμ, 29/11/2018 - 18:42
Γράφει o Γιάννης Ντάσκας

Αντίθετη με την νομολογία του Αρείου Πάγου είναι η απόφαση που έστειλε στη φυλακή για 10 χρόνια την καθαρίστρια της Λάρισας.
Ακόμα και το 2018 ο Αρειος Πάγος εξέδωσε με πρόεδρο την κ.Γαλάνη και εισαγγελέα τον κ.Ευάγγελο Ζαχαρή την υπ αριθμ 128 απόφαση, ακριβώς για υπάλληλο καθαριότητας και η κρίση του ήταν αντίθετη με την απόφαση που εξέδωσε το 5μελές Εφετείο Λάρισας.

Για να πάεει φυλακή για κακούργημα καιπαράβαση του νόμου περι καταχραστών του Δημοσίου (1650) η καθαρίστρια το δικαστήριο πρόσθεσε όλες τις αποδοχές που έλαβε επι 20 χρόνια και αθροιστικά αυτές είναι άνω των 150.000 ευρώ, ποσό που συμπληρώνεται και με αμοιβή 500-600 ευρώ το μήνα...

Μικρογραφία

Το δικαστήριο έκρινε ότι κάθε μήνα η καθαρίστρια διέπραττε απάτη αφού έπαιρνε την αμοιβή της με βάση το απολυτήριο δημοτικού (ενώ είχε πάει μέχρι και την Ε Δημοτικού) το οποίο είχε καταθέσει στην υπηρεσία της πριν 20 χρόνια μια φορά.
Ομως ο Αρειος Πάγος και με την προαναφερόμενη απόφαση 128/2018 έχει νομολογήσει ότι η πράξη(απάτη) διαπράττεται μία φορά, όταν κατατίθεται το πτυχίο και δεν επαναλαμβάνεται κάθε μήνα.
Στην περίπτωση της καθαρίστριας η πράξη έγινε πριν 20 χρόνια και θα έπρεπε να τιμμωρηθεί γιαυτή μέσα στα πρώτα 5 χρόνια από την κατάθεση και όχι για κακούργημα, αφού δεν συμπληρώνεται στην πρώτη πενταετία ποσό άνω των 150.000 ευρώ, αλλά ποσό πολύ μικρότερο.

Σήμερα η πράξη της έχει παραγραφεί και αυτό θα κρίνει ο Αρειος Πάγος στο επόμενο διάστημα εφαρμόζοντας τη δική του νομολογία η οποία στην περίπτωση άλλου υπαλλήλου καθαριότητας έκρινε τα εξής:

"Ο κατηγορούμενος υπήρξε εργαζόμενος στο Δήμο … με την ειδικότητα του εργάτη καθαριότητας. Στις 12/6/2007 νόθευσε το από 18/6/1987 απολυτήριο του Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου …, ως προς τα στοιχεία των αριθμών Πρωτοκόλλου, μητρώου μαθητών και μητρώου ή δημοτολογίου, απαλείφοντας αυτά με διορθωτικό (blanco) σημειώνοντας δε αριθμό πρωτοκόλλου …, ο οποίος ανήκει στο όνομα Σ. Π., αρ.μητρώου …, ο οποίος ανήκει στον Β. Τ., αρ.μητρώου αρένων …., ο οποίος ανήκει στη Δ. Τ., του προσωπικά του στοιχεία Γ. Μ. του Σ. και Ε. και ακολούθως το προσκόμισε στη Δ/νση Ανθρωπίνου Δυναμικού του Δήμου …, προκειμένου να πείσει τους αρμόδιους υπαλλήλους ότι είναι απόφοιτος του Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου … και να προχωρήσουν στη μετάταξή του από τη θέση του εργάτη στη Διεύθυνση Καθαριότητας στη θέση …. Συνεπεία των ως άνω απατηλών παραστάσεων (αφού το ως άνω απολυτήριο αποτελούσε απαραίτητη προϋπόθεση για τη μετάταξη του κατ/νου), η Δ/νση Ανθρωπίνου Δυναμικού του Δήμου …, πείσθηκε να καταβάλει στον κατ/νο επιπλέον το ποσό..."

Μικρογραφία

Αναφερόμενος στην άπαξ διαπραχθείσα πράξη ο Αρειος Πάγος έκρινε ότι "
τελείται μία πράξη απάτης, όταν γίνονται ψευδείς παραστάσεις που επαναλαμβάνονται μέχρις ότου καλλιεργηθεί στο εξαπατηθέν πρόσωπο η επιδιωκόμενη πλάνη, εξαιτίας δε της άπαξ επελθούσης πλάνης, ο εξαπατώμενος προβαίνει σε περισσότερες και σε διαφορετικούς χρόνους (διαδοχικές) επιζήμιες πράξεις..."
 
Η επικρατούσα υποκρισία, η οποία εν προκειμένω δεν αφορά τους δικαστές της Λάρισας, φαίνεται από την σύγκριση της υπόθεσης αυτής με άλλες υποθέσεις,(π.χ. εμπορία ναρκωτικών με πλοία και τεράστια φορτία, μίζες σε λίστες της αλλοδαπής κλπ) οι οποίες μάλιστα προκάλεσαν και το δημόσιο και το ...δικαστικό αίσθημα.
Υπογραμμίζουμε το τελευταίο γιατί πολλοί λένε ότι αυτά τα ευαίσθητα για την κοινωνία θέματα πρέπει να μην φτάνουν στα δικαστήρια, γιατί αν φτάνουν οι δικαστές πρέπει να εφαρμόζουν τυφλά το νόμο και να μην βλέπουν αν έχουν απέναντί τους καθαρίστρια, υπουργό, μεγαλοεπιχειρηματία.

Μικρογραφία

Δυστυχώς όμως δεν είναι καθόλου έτσι η πραγματικότητα.
Η απόφαση που βλέπεται είναι ΠΛΑΣΤΗ. Και φέρει πάνω της σφραγίδες δικαστηρίων, ονόματα δικαστών και γραμματέων που είναι ανίδεοι για το ανοσιούργημα σε βάρος τους.
Συμφωνα με τα περι ευαισθησίας λεγόμενα της Δικαιοσύνης θα έπρεπε οι δικαστές άμεσα να εκκαθαρίσουν την υπόθεση αυτή για να διαπιστωθεί ποιός τολμησε να πλαστογραφήσει ακόμα και δικαστική απόφαση.
Και όμως...Ακόμα έχουμε στη μνήμη μας την ...απάθεια με την οποία μας αντιμετώπισε δικαστικός λειτουργός όταν καταθέταμε για το σκάνδαλο αυτό και του λέγαμε

"Είναι απλά πράγματα.Καλείται τον αρχιμασόνο που διακίνησε αυτή την απόφαση και τον ρωτάτε ποιός την πλαστογράφησε. Αν σας κατονομάσει πρόσωπο αμέσως κάνετε τα κατά νόμο. Αν σας λέει άρρητα-αθέμιτα κουκιά μαγειρεμένα θα είναι προφανές ότι ο ίδιος το έκανε και πάλι εφαρμόζετε το νόμο"...

Μικρογραφία

Η υπόθεση ΣΕΡΝΕΤΑΙ ακόμα σε δικαστικά γραφεία.
Διότι βλέπετε αφορά εκατομμύρια κέρδη και πλουτισμούς που συνδέονται άμεσα με το σκάνδαλο στη μασονική στοά, το οποίο καταγγέλθηκε και στη Δικαιοσύνη και σε αρμόδιους οργανισμούς.
Ενας οργανισμός μάλιστα διέταξε έρευνα στα ενδότερα της Στοάς και επιβολή κυρώσεων και ανέθεσε την έρευνα σε ...μέλος της μασονικής στοάς, καθώς υποτίθεται ότι δεν γνωρίζει ότι είναι μέλος...
Τέτοια σύμπτωση.

Μικρογραφία

Ο Υπάλληλος της Κεντρικής υπηρεσίας του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους Κ. έχει χρησιμοποιήσει πλαστό τίτλο και όταν κλήθηκε να πει πως και γιατί είπε ότι εξαπατήθηκε από κάποιο που του είπε ότι έχει τα μέσα στον ΔΟΑΤΑΠ .
Αθωώθηκε εκείνος στα δικαστήρια, αλλά κανένας δεν πήγε κατηγορούμενος ότι τον εξαπάτησε.
Αρα;
Την κεντρική υπηρεσία του ΔΟΑΤΑΠ απασχολεί εδώ και χρόνια υπόθεση διακίνησης χιλιάδων(ναι, χιλιάδων...) τίτλων σπουδών, οι οποίοι τίτλοι αποδεδιγμένα με έγγραφα αρχών δεν ανταποκρίνονται σε πραγματικές προυποθέσεις σπουδών...

Μικρογραφία

Και αυτή η υπόθεση ΣΕΡΝΕΤΑΙ ερευνητικά και δικαστικά γιατί αφορά και λίαν επωνύμους της πολιτικής και επιχειρηματικής και επιστημονικής κοινότητας, αλλά και στέλεχος του ίδιου του οργανισμού που υποτίθεται ότι ελέγχει τους τίτλους...
Ουαί της υποκρισίας και της επιβεβαίωσης εκείνου που είπε ότι ορισμένοι δικαστές μοιάζουν με ...φίδια, δηλαδή δαγκώνουν τους ξυπόλητους.

Εν προκειμένω την καθαρίστρια παιδί πολύτεκνης οικογένειας (μητέρα παιδιών σήμερα και η ίδια) που μεγάλωσε στο Χατζηκυριάκειο Ορφανοτροφείο και ύστερα στον παρακοινωνικό περίγυρο διαφόρων συγγενών και φιλανθρώπων...

Μικρογραφία
Μικρογραφία
Γιάννης Ντάσκας