Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ελλάδα

Χαρίτσης: Δεν κάνουμε πίσω, θα κυρώσουμε τη Συμφωνία των Πρεσπών

"Eπιλύει με εθνικά επωφελή τρόπο, ένα θέμα που εκκρεμούσε επί τριάντα χρόνια".
Ελλάδα
Δευ, 07/01/2019 - 10:44
Γράφει το Newsroom

Δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω και θα θα προχωρήσουμε στην κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών στη Βουλή, καθώς επιλύει με εθνικά επωφελή τρόπο, ένα θέμα που εκκρεμούσε επί τριάντα χρόνια, τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού και Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ 104,9fm.

Είναι δεδομένο ότι θα υπάρξει απόλυτη πλειοψηφία στη Βουλή, είπε ο κ Χαρίτσης, καθώς όπως τόνισε, η πλειοψηφία της Βουλής αντιλαμβάνεται ότι η συμφωνία των Πρεσπών αναβαθμίζει την γεωπολιτική θέση της Ελλάδας και ιδίως της βόρειας Ελλάδας, στην περιοχή των Βαλκανίων.

Ερωτηθείς για την στάση του κ. Καμμένου και των ΑΝΕΛ, ο κ. Χαρίτσης είπε, ότι πρέπει να είμαστε όλοι πολύ προσεκτικοί στις αποφάσεις που θα λάβουμε. Αναφορικά με τη υπόθεση Novartis, ο Αλέξης Χαρίτσης είπε, ότι είναι ένα τεράστιο σκάνδαλο που στοίχισε πολλά δισεκατομμύρια ευρώ στο ελληνικό κράτος και πρέπει να χυθεί άπλετο φως. Σημείωσε δε ότι για μια υπόθεση που έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης, όλοι πρέπει να είμαστε φειδωλοί και προσεκτικοί στις δηλώσεις μας.

Newsroom