Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ελλάδα

Γ. Πατούλης: Τα πολιτικά κόμματα να σέβονται τους νόμους που ψηφίζουν

Εμπρακτη στήριξη όλων των κομμάτων, προκειμένου να απαλλαγεί η Αττική από τη αφισορύπανση
Ελλάδα
Σάβ, 28/09/2019 - 20:14
Γράφει το Newsroom

Την έμπρακτη στήριξη όλων των κομμάτων, προκειμένου να απαλλαγεί η Αττική από τη ρύπανση, ζητά με επιστολή του προς τους επικεφαλής των κομμάτων που εκπροσωπούνται στο εθνικό και ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.

Ο περιφερειάρχης σημειώνει ότι τις τελευταίες ημέρες, η Περιφέρεια Αττικής, σε συνεργασία με τους δήμους, έχει αναλάβει πρωτοβουλία για να «απαλλάξει» τους κεντρικούς οδικούς άξονες της Αττικής από χιλιάδες παράνομες διαφημιστικές αφίσες, banners και πανό, που απειλούν την ασφάλεια των διερχόμενων οδηγών, ρυπαίνουν το περιβάλλον, υποβαθμίζουν την εικόνα των πόλεων και επιβαρύνουν την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας.

Στο παραπάνω πλαίσιο, ο κ. Πατούλης ζητά από τους πολιτικούς εκπροσώπους της χώρας να σεβαστούν την ισχύουσα νομοθεσία, την οποία άλλωστε οι ίδιοι ψήφισαν και να απέχουν από πρακτικές και χρήσεις μέσων που αντιστρατεύονται τη νομιμότητα,. «Αποτελεί αναγκαιότητα να δώσουν τα κόμματα το καλό παράδειγμα και να αποδείξουν ότι ο σεβασμός στο περιβάλλον δεν είναι 'σημαία ευκαιρίας', αλλά συνειδητή πολιτική επιλογή», τονίζει χαρακτηριστικά ο περιφερειάρχης.

Newsroom