Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ελλάδα

Καλλιθέα: Βούλιαξε υπαίθριο πάρκινγκ και «κατάπιε» αυτοκίνητα

Τελευταία στιγμή γλίτωσε μάνα με τα παιδιά της
Ελλάδα
Σάβ, 12/05/2018 - 07:31
Γράφει το Newsroom

Τελευταία στιγμή γλίτωσε μάνα με τα παιδιά της που πρόλαβε και απομακρύνθηκε με το αυτοκίνητό της. Τα αίτια για αυτή την καταστροφή δεν έχουν διεκυκρινιστεί ακόμα.  Στο σημείο βρίσκεται ήδη συνεργείο του δήμου.

«Άνοιξε» η γη σε ένα υπαίθριο πάρκινγκ έναντι του ΗΣΑΠ Ταύρου στην Καλλιθέα. Σύμφωνα με μαρτυρίες ελάχιστα λεπτά πριν βουλιάξει το οδόστρωμα «καταπίνοντας» στην τεράστια τρύπα που άνοιξε πολλά αυτοκίνητα, μια μητέρα με τα παιδιά της είχε προλάβει να φύγει με το αυτοκίνητό της.

Σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες το οδόστρωμα είχε κατασκευαστεί το 1987, καλύπτοντας τμήμα του Ιλισσού. Ο χώρος χρησιμοποιείται ως υπαίθριο πάγκινγκ εδώ και χρόνια. Ήδη ο δήμος Καλλιθέας απευθύνει έκκληση στους οδηγούς που έχουν αφήσει στο σημείο τα αυτοκίνητά τους να τα απομακρύνουν αφού υπάρχει κίνδυνος να υποχωρήσει κι άλλο το οδόστρωμα, ενώ γερανός του δήμου έχει αρχίσει ήδη να απομακρύνει οχήματα. 

Οι οδηγοί, πάντως, που διαπίστωσαν ότι τα οχήματά τους τα έχει «καταπιεί» το έδαφος αναζητούν να μάθουν πώς θα αποζημιωθούν.

Τα αίτια για αυτή την καταστροφή, όπως αναφέρει το kallitheaonline.gr δεν έχουν διεκυκρινιστεί ακόμα, ωστόσο στο σημείο βρίσκεται ήδη συνεργείο του δήμου. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος χώρο στάθμευσης είναι ελεύθερος και εξυπηρετεί καθημερινά εκατοντάδες πολίτες οι οποίοι αφήνουν τα οχήματα τους για να μεταβούν με τους συρμούς του ΗΣΑΠ σε διάφορα σημεία στην Αττική. 
 

Newsroom