Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ελλάδα

ΝΔ σε κυβέρνηση και «άφωνο» Καμμένο: Όπως στρώσεις θα κοιμηθείς

Η απάντηση πηγών της Πειραιώς.
Ελλάδα
Τρί, 13/03/2018 - 20:14
Γράφει το Newsroom

«Στα αρχαία το έλεγαν "εξ ιδίων κρίνεις τα αλλότρια” και στα νέα "όπως στρώσεις θα κοιμηθείς"», αναφέρουν πηγές της ΝΔ σε σχόλιό τους με αποδέκτες τον «άφωνο», όπως τον χαρακτηρίζουν, Πάνο Καμμένο, αλλά και κυβερνητικές πηγές που νωρίτερα απάντησαν στη Μαρία Σπυράκη.

Κυβερνητικές πηγές είχαν επισημάνει νωρίτερα την Τρίτη πως «η πολιτική αλλαγή που φαντασιώνεται ως "μοναδική λύση" η ΝΔ δεν εδράζεται μονάχα στην απέλπιδα προσπάθεια να εκτροχιαστεί η πορεία εξόδου της χώρας από τα μνημόνια τον ερχόμενο Αύγουστο. Είναι η μοναδική ελπίδα τους να κουκουλωθούν τα ατελείωτα σκάνδαλα τους».

«Η κ. Σπυράκη εκτίθεται ανεπανόρθωτα και μόνο που αρθρώνει τη λέξη "διαπλοκή". Θα αρκεστούμε να τής θυμίσουμε πως είναι εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της Novartis, της Siemens, των θαλασσοδανείων 200 εκατ. ευρώ, του Κήρυκα Χανίων και πολλών άλλων σκανδάλων που γνωρίζει πολύ καλά ο ελληνικός λαός και δεν θα ανατρέξουμε στις εποχές που στο MEGA έπαιρνε τις ειδήσεις στο μαξιλάρι της», ανέφεραν οι κυβερνητικές πηγές σχολιάζοντας δηλώσεις της εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Newsroom