Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ελλάδα

ΝΔ: Ξέφρενο πάρτυ συγγενών και φίλων στο δημόσιο

Διόρισαν στο δημόσιο όλους τους συγγενείς και φίλους, λέει η ΝΔ.
Ελλάδα
Σάβ, 24/03/2018 - 19:02
Γράφει το Newsroom

Με αφορμή δημοσίευμα για διορισμούς στο δημόσιο, το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για κατάλυση κάθε έννοιας της αξιοκρατίας.

Από το γραφείο τύπου της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή δημοσίευμα για διορισμούς στο δημόσιο από την κυβέρνηση, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Μόλις χθες, η Νέα Δημοκρατία, δια του αρμοδίου Τομεάρχη της Γ. Γεωργαντά απάντησε με στοιχεία στην κ. Ολγα Γεροβασίλη η οποία με ωμά ψέματα αποπειράθηκε να διαψεύσει αυτό που είναι πλέον γνωστό σε όλους: την άλωση του κράτους από συγγενείς και φίλους των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Σήμερα ένα νέο δημοσίευμα του "Πρώτου Θέματος" όχι μόνο επιβεβαιώνει τις καταγγελίες της Ν.Δ., αλλά αποκαλύπτει επιπλέον ότι τα 2/3 των μελών της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ μισθοδοτούνται από το κράτος.

Έτσι προφανώς εννοεί η κυβέρνηση την τάχα “αποκοματικοποίηση της δημόσιας διοίκησης”. Καταλύοντας κάθε έννοια αξιοκρατίας και στήνοντας στο Δημόσιο ένα ξέφρενο πάρτυ συγγενών και φίλων των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, το οποίο πληρώνουν όλοι οι φορολογούμενοι».

Newsroom