Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ελλάδα

Ο ΘΕΜΟΣ, η Κατερινα και ο Ρουβίκωνας...

"Μην αξιολογείς αυτό που γράφουν όσοι συμφωνούν μαζί σου, αλλά αυτό που γράφουν όσοι δεν συμφωνούν".
Ελλάδα
Τετ, 19/09/2018 - 17:19
Γράφει το Newsroom

Αυτό θεωρούν, μεταξύ και άλλων πολλών, ως αξίωμα οι πολιτικοί των δυτικού τύπου δημοκρατιών.
Ο Θέμος Αναστασιάδης και το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ είναι γνωστής ιστορίας και ακόμα αναστενάζουν οι Ελβετίες και οι τράπεζες με τους λογαριασμούς και τα μετρητά του Θέμου.

Εκείνα για τα οποία η Ντόρα ορκιζόταν πως όσο θα είναι εκείνη στην πολιτική ο Θέμος θα καλείται να λογοδοτήσει.
Η Ντόρα είναι στην πολιτική, ο Θέμος είναι μέγας υποστηρικτής της Νέας Δημοκρατίας και μέγας πολέμιος της Κυβέρνησης.
Προφανώς η Ντόρα είναι απασχολημένη με  άλλα και δεν παρακολουθεί εκ του σύνεγγυς την πορεία των πραγμάτων, εκτός και αν θεωρεί ότι όλα καλά με την λογοδοσία του πρώην αδυσώπητου εχθρού των Μητσοτακαίων, όσο εκείνοι είχαν αδυσώπητο εχθρό (και) τον Κόκκαλη, πρώην "Θεό" του Θέμου...

Η Κατερίνα Παπακώστα ως υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη τώρα έκανε εμφάνιση στον ΣΚΑΙ και προφανώς τα πήγε τόσο καλά, ώστε και ο Θέμος των καλών λογαριασμών να μην μπορεί να βρει κάτι να την περάσει γενεές 14.
Και ο Θέμος των καλών λογαριασμών την προβοκάρει με τον Ρουβίκωνα και τον λογαριασμό για τις μπογιές...

Ιδού πως παρουσίασε τα όσα είπε η κ.Παπακώστα:

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Μικρογραφία

"Δήλωσε Καραμανλική και υπογράμμισε ότι δεν την ικανοποιεί η μέχρι στιγμής αντιμετώπιση του Ρουβίκωνα - «Δεν ξέρω αν τους έστελναν σπίτι με ταξί, εγώ σκέφτομαι να τους στείλω το λογαριασμό».
Την αντίθεσή της με το εμπάργκο στα Μέσα Ενημέρωσης, τόσο από τον ΣΥΡΙΖΑ, όσο και από την Νέα Δημοκρατία, εξέφρασε η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη και επικεφαλής του κόμματος, «ΝΕΟ», Κατερίνα Παπακώστα.

«Δεν πρέπει να γίνεται εμπάργκο πουθενά», τόνισε και εξήγησε ότι «εκτός από της Καραμανλικής σχολής σκέψης, είμαι και Καζαντζακική. Όταν είσαι απών για να μην αναλαμβάνεις κομματικό κόστος, είσαι απών από τα πράγματα της χώρας. Ο Καζαντζάκης, λοιπόν έλεγε, αναλαμβάνω την ευθύνη. Εγώ θα φταίω αν κάτι δεν πάει καλά, αν αυτός ο κόσμος δεν πάει καλά. Θεωρώ την απουσία από τον δημόσιο διάλογο, πολιτικά εσφαλμένο σε όλες τις περιπτώσεις».

Όπως είπε η κυρία Παπακώστα, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, «η παράταξη δεν είναι στα στενά όρια της ΝΔ. Υπάρχει μια ευρύτερη παράταξη που αποτελείται από την ΝΔ, τους Ανεξάρτητους Έλληνες, το ΝΕΟ και ίσως και άλλα κόμματα». 

«Πρέπει να κυριαρχήσουν οι ιδέες της παράταξης. Εγώ είμαι Καραμανλική δεξιά. Στις 20 Αυγούστου έγινε μια πρόσκλησή προς όλους και ανταποκρίθηκα. Ανέλαβα ευθύνες που δεν μου αναλογούν», τόνισε.

Αναφερόμενη στις επιθέσεις του Ρουβίκωνα, είπε «δεν με ικανοποιεί η εικόνα αντιμετώπισής του».

Μικρογραφία

Η κυρία Παπακώστα τόνισε ότι πρέπει να γίνει ένας ανασχεδιασμός για την αντιμετώπισή του. «Πρέπει να δούμε το πλαίσιο φύλαξης στόχων, με ποιους όρους, με ποιες προϋποθέσεις, πρέπει να προσφέρουμε ασφάλεια στα στελέχη μας. Εμένα η εικόνα δεν με ικανοποιεί, γιατί βλέπω βανδαλισμούς περιουσίας και πολύ μεγάλη ζημιά στην εικόνα της χώρας», ανέφερε.

Όπως είπε η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, «εκθέτουν και ζημιώνουν την εικόνα της χώρας και κάνουν παλαιοκομματική πολιτική».

«Δεν ξέρω αν τους έστελναν σπίτι με ταξί, εγώ σκέφτομαι να τους στείλω το λογαριασμό», σχολίασε. 

Άφησε να εννοηθεί πως τα ηγετικά στελέχη της οργάνωσης είναι γνωστά στην Αστυνομία, λέγοντας πως πρόκειται για άτομα που γράφουν ανοιχτά σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τόνισε πως δεν είναι δυνατόν να επιτρέπεται σε οποιονδήποτε να προκαλεί φθορές που επισκευάζονται με χρήματα φορολογούμενων πολιτών οι οποίοι υπέστησαν «αφαίμαξη» την εποχή των Μνημονίων.

Όπως είπε τέλος η επικεφαλής του ΝΕΟ, «η πρόθεσή μας είναι να κατέβουμε αυτόνομοι στις εκλογές».

ΕΠΙΛΟΓΟΣ δικός μας:

Μια και τα ταχυδρομεία αργούν πολύ, μια και ο λογαριασμός δεν θα είναι έτοιμος τους επόμενους μήνες, μια και ο λογαριασμός είναι κάτι πενταροδεκάρες μήπως ο ζάμπλουτος Θέμος και οι ζάμπλουτοι πολιτικοί που στήριζε (Ακης, Γιάννος, Σημίτης) μπορούν να "διευκολύνουν" δίνοντας απο φιλοπατρία αυτές τις πενταροδεκάρες και ύστερα να συνεχίσουν να απολαμβάνουν τις βιλάρες που έβγαλαν με τον τίμιο ιδρώτα, του τίμιου προσώπου τους;
 

Newsroom