Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ελλάδα

Οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τη στιγμή της εκτέλεσης στη Βούλα

Ερευνώνται το ευρύτερο περιβάλλον του 46χρονου, αλλά και οι επιχειρηματικές κινήσεις του.
Ελλάδα
Σάβ, 03/11/2018 - 08:46
Γράφει το Newsroom

Στο μικροσκόπιο έχει μπει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί από το σημείο της δολοφονίας του 46χρονου Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία που εκτελέστηκε εν ψυχρώ, έξω από το σπίτι του, στη Βούλα.

Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι οι δύο κάμερες που είναι στραμμένες προς το σημείο που δέχθηκε τις σφαίρες ο 46χρονος, στην οδό Τροίας, στο Πανόραμα της Βούλας, τη στιγμή που μπήκε στο αυτοκίνητό του, ήταν σε λειτουργία.

Αυτό σημαίνει, εκτός κάποιου απροόπτου, ότι έχουν καταγράψει τους δράστες. Κάμερες υπάρχουν και στην ευρύτερη περιοχή, στη Βούλα, όπου διέμενε ο Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας.

Ως προς το πού στρέφονται οι έρευνες, αστυνομικές πηγές ανέφεραν στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων πως προς το παρόν ερευνώνται το ευρύτερο περιβάλλον του 46χρονου Ελληνοαυστραλού, αλλά και οι επιχειρηματικές κινήσεις του, ιδιαίτερα τις τελευταίες.

Το θύμα, που είχε απασχολήσει τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών, επρόκειτο χθες το βράδυ να πάει στα εγκαίνια της νέας επιχείρησής του, φύλαξης και καθαρισμού κτιρίων στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, γεγονός, που όπως όλα δείχνουν, γνώριζαν οι δράστες και του είχαν στήσει ενέδρα θανάτου.

Σημειώνεται, ότι την ώρα της δολοφονίας, τα δύο παιδιά του 46χρονου βρίσκονταν σε διπλανό σπίτι, ενώ η σύζυγός του, που είναι γνωστό μοντέλο, συμμετείχε σε επίδειξη μόδας.

Newsroom