Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ελλάδα

«Το Πεδίον του Αρεως ανήκει στους ναρκομανείς»

Κατηγορούν τους κατοίκους για... ρατσισμό γιατί ζητούν ασφάλεια και καθαρισμό.
Ελλάδα
Παρ, 25/05/2018 - 14:32
Γράφει το Newsroom

Αφίσες στο  κέντρο της Αθήνας με κεντρικό πρόσωπο την Μιμή Ντενίση κόλλησε μία ομάδα που αυτοαποκαλείται «αυτοδιαχειριζόμενο στέκι Αρχιτεκτονικής», εξαπολύοντας νέες απειλές κατά των κατοίκων στο Πεδίο του Άρεως.

Συγκεκριμένα, οι εν λόγω απειλές απευθύνονται σε όσους κατοίκους είναι υπέρ της εκδίωξης των εμπόρων ναρκωτικών και της ανάταξης του μεγαλύτερου Πάρκου της Αθήνας, διακηρύσσοντας  ότι «οι ηλίθιοι ντόπιοι μικροαστοί ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΝ στο Πεδίο του Άρεως»,καθώς αυτό ανήκει στους «χρήστες ουσιών» καθώς και «σε υποκείμενα όπως οι τρανς (διεμφυλικοί)».

Η ομάδα μάλιστα κατηγορεί τους κατοίκους του Πεδίου του Άρεως για «συγκαλυμμένο ρατσισμό» διότι ζητούν «ασφάλεια, καθαρισμό και φωτισμό» και επειδή διαμαρτύρονται για το εμπόριο ναρκωτικών.

Στο στόχαστρο επίσης μπαίνουν τόσο οι άνθρωποι που κάνουν τζόκινγκ στο Πεδίο του Άρεως, όσο και όσοι μαζεύουν τα περιττώματα των σκυλιών τους, καθώς και η Μιμή Ντενίση.

Η ηθοποιός φιγουράρει σε μεγάλη αφίσα από τη συμμετοχή της στην πρωτοβουλία της ομάδας «Επιμένουμε Πεδίο του Άρεως» , όπου τότε έβαψε λευκή την πρόσοψη του ερειπωμένου αναψυκτηρίου «Green Park», όπου τις νύχτες μεταφέρεται η πιάτσα ναρκωτικών, ενώ γίνεται αναφορά και στον Γιώργο Πατούλη, ως υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων.

Να σημειωθεί πως πριν ένα μήνα το «Αυτοδιαχειριζόμενο στέκι ΑΣΟΕΕ» απειλούσε τους κατοίκους του Πεδίου του Άρεως, αναφέροντας πως θα τους κάνει να«φεύγουν τρέχοντας από το Πάρκο», αποκαλώντας τους «μίζερους μικροαστούς» που θέλουν να κάνουν το Πεδίο του Άρεως «ασφαλή και φιλόξενο χώρο για όλους».

Newsroom