Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ελλάδα

Πλήθος κόσμου και συγκίνηση στην εξόδιο ακολουθία του Θανάση Γιαννακόπουλου

«Αθάνατος» ήταν η ιαχή που κυριάρχησε, εν μέσω χειροκροτημάτων
Ελλάδα
Τετ, 27/03/2019 - 07:23
Γράφει το Newsroom

Στην τελευταία του κατοικία, το Α' Νεκροταφείο Αθηνών, οδηγήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (26/03) ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, η σορός του οποίου είχε τεθεί από το πρωί της ίδιας ημέρας σε λαϊκό προσκύνημα στη Μητρόπολη Αθηνών. 

«Αθάνατος» ήταν η ιαχή που κυριάρχησε, εν μέσω χειροκροτημάτων, κατά τη μεταφορά του -σκεπασμένου με τη σημαία του Παναθηναϊκού- φερέτρου από το παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου στη Μητρόπολη για να ψαλεί η νεκρώσιμος ακουλουθία. 

Δ. Γιαννακόπουλος: Στο χέρι μας να συνεχίσουμε τις επιτυχίες

Στο μεταξύ, με εμφανή συγκίνηση, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και Πρόεδρος της ΒΙΑΝΕΞ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, αποχαιρέτισε με μήνυμα βίντεο μέσω Instagram τον "Τυφώνα", στέλνοντας μαζί και το δικό του μήνυμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🙏🏻💚

A post shared by dimitris giannakopoulos (@dpg7000) on

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ήταν φυσικά από τους πρώτους που τίμησαν τη μνημή του «Τυφώνα», ενώ στεφάνια έστειλαν οι εργαζόμενοι στη ΒΙΑΝΕΞ.

Επίσης, στεφάνια έστειλαν αρκετοί φαρμακευτικοί και επιχειρηματικοί σύνδεσμοι και εταιρείες ανά την Ελλάδα. Το ίδιο έπραξαν, μεταξύ άλλων, η ΚΑΕ Ολυμπιακός, η ΚΑΕ ΑΕΚ, ο Δημήτρης Μελισσανίδης κι ο Μάκης Αγγελόπουλος.

Στη Μητρόπολη Αθηνών βρέθηκε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας. Ο κ. Τσίπρας έφτασε στη Μητρόπολη Αθηνών λίγο πριν από τις 13:30 το μεσημέρι για να παραβρεθεί στην εξόδιο ακολουθία, ακολουθώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο.

Τετ-α-τετ με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας είχε και ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ρικ Πιτίνο, ενώ για να «αποχαιρετήσουν» τον Θανάση Γιαννακόπουλο βρέθηκαν ο Δημήτρης Διαμαντίδης αλλά και ο αργηχός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος απέστειλε και στεφάνι.

Το στρωμένο πράσινο χαλί έδωσε τον τόνο του αποχαιρετισμού στον θρύλο Θανάση Γιαννακόπουλο, ενώ και η Θύρα 13 έδωσε το δυναμικό της παρών τραγουδώντας ρυθμικά το σύνθημα "Θανάσης Γιαννακόπουλος Παναθηναϊκός"

Μικρογραφία
Μικρογραφία
Newsroom