Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ελλάδα

Σκουρλέτης: Τα χθεσινά επεισόδια προσβάλλουν το ποδόσφαιρο

«Να αποτελέσουν αφορμή για αυστηρά μέτρα».
Ελλάδα
Δευ, 12/03/2018 - 16:03
Γράφει το Newsroom

Προσβολή για το ελληνικό ποδόσφαιρο αποτελούν, σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη, τα όσα συνέβησαν χθες στην Τούμπα στον ποδοσφαιρικό αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.

«Θέλω να είμαι απόλυτα σαφής και κατηγορηματικός. Θεωρώ ότι τα χθεσινά επεισόδια, το χθεσινό σκηνικό προσβάλλει το ελληνικό ποδόσφαιρο και θα έλεγα ότι πρέπει να αποτελέσει αφορμή, όχι για μια μεγάλη συζήτηση, αλλά για αυστηρά μέτρα. Είναι προκλητική η χθεσινή εικόνα και νομίζω ότι κάνει πρώτα από όλα κακό στην ίδια την ομάδα του κ. Σαββίδη και στον κόσμο του ΠΑΟΚ» είπε στο «Πρακτορείο FM».

Για τον Ιβάν Σαββίδη είπε: «Ο οποιοσδήποτε μπαίνει με περίστροφο, με τέτοιον τσαμπουκά, σε οποιονδήποτε δημόσιο χώρο -πολύ δε περισσότερο, αν είναι πρόεδρος μιας ομάδας- είναι απαράδεκτο, όπως και να το δει ο καθένας».

Ο κ. Σκουρλέτης πρόσθεσε πως δεν μπορεί να υπάρξει καμιά ευνοϊκή μεταχείριση ούτε για πρόσωπα, ούτε για ομάδες. «Δεν υπάρχουν διαφορετικά μέτρα και σταθμά για τον οποιονδήποτε και σε οποιαδήποτε θέση και αν είναι, πολύ δε περισσότερο εάν είναι ένα δημόσιο πρόσωπο» σημείωσε.
 

Newsroom