Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ελλάδα

Συνάντηση Παυλόπουλου με τους γονείς του λοχία Κούκλατζη

Συνάντηση με τους γονείς του αιχμάλωτου στις φυλακές Αδριανούπολης.
Ελλάδα
Δευ, 14/05/2018 - 07:48
Γράφει το Newsroom

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, που βρίσκεται στον Έβρο, ζήτησε να τους συναντήσει από κοντά και να μιλήσουν

Συνάντηση με τους γονείς του αιχμάλωτου στις φυλακές Αδριανούπολης, λοχία Δημήτρη Κούκλατζη, είχε στην Αλεξανδρούπολη ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, σύμφωνα με την ιστοσελίδα evros-news.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα, ο κ. Παυλόπουλος, που έφθασε το απόγευμα στην πρωτεύουσα του Έβρου για τις σημερινές εορταστικές εκδηλώσεις, ζήτησε να δει από κοντά και να μιλήσει με το Νίκο και την Σοφία Κούκλατζη.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι γονείς του λοχία θα μετέβαιναν από την Ορεστιάδα και θα τον συναντήσουν στο ξενοδοχείο «Αστήρ Παλλάς Εγνατία», όπου έχει καταλύσει.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας ενδιαφέρεται για κατάσταση που βρίσκονται τόσο ο Δημήτρης Κούκλατζης όσο και ο Άγγελος Μητρετώδης, αφού τους βλέπουν στα επισκεπτήρια τους στην Αδριανούπολη.

Σημειώνεται ότι σήμερα θα βρεθεί στις φυλακές της Αδριανούπολης ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μανώλης Κεφαλογιάννης, μετά από ειδική άδεια που πήρε από την τουρκική κυβέρνηση, συνοδευόμενος από τον βουλευτή Έβρου της ΝΔ, Αναστάσιο Δημοσχάκη.

Newsroom