Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ελλάδα

Τα «γούστα» του 34χρονου που συνελήφθη στη Λαμία

Τι υποστηρίζει για τις γυναίκες που τον κατηγορούν.
Ελλάδα
Παρ, 21/09/2018 - 08:32
Γράφει το Newsroom

Την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου θα ανέβει τα σκαλιά του δικαστικού μεγάρου Λαμίας ο 34χρονος εθνοφύλακα, που αρχικά κατηγορήθηκε για αρπαγή μιας 40χρονης Γαλλίδας και στη συνέχεια του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για «αρπαγή κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή», αλλά και για «βιασμό κατά εξακολούθηση και κατά συρροή».

Ο κατηγορούμενος, είχε πάρει προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί ενώπιον της Ανακρίτριας Λαμίας, καταθέτοντας τη δική του εκδοχή για τα γεγονότα.

Στην αρχική καταγγελία της Γαλλίδας υπηκόου που βρέθηκε δεμένη χειροπόδαρα και φιμωμένη στο σπίτι του κατηγορούμενου επί 2,5 ημέρες, προστέθηκαν μαρτυρικές καταθέσεις δύο ακόμη γυναικών, από τη Λαμία αυτή τη φορά, μιας 35χρονης και μιας 24χρονης που δοκίμασαν τα «περίεργα γούστα» του 34χρονου για πολλά έτη.

Η υπεράσπιση
Η υπερασπιστική γραμμή, όπως φάνηκε και από τις πρώτες δηλώσεις του συνηγόρου του Δημήτρη Κρούπη, στηρίζεται στο γεγονός ότι με τις φερόμενες ως παθούσες ο 34χρονος είχε για χρόνια σχέση – ακόμη και με τη Γαλλίδα – χωρίς να έχει κατηγορηθεί ποτέ για κάτι μέχρι το περασμένο Σάββατο. Τότε οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας μετά από σήμα της Interpol έκαναν έφοδο στο σπίτι του που βρίσκεται στο κέντρο της Λαμίας, όπου και βρήκαν την 40χρονη Γαλλίδα.

Κάποιες επιπλέον λεπτομέρειες όπως το κινητό τηλέφωνο που είχε το θύμα ή το ότι δεν την είχε μόνιμα δεμένη, προσθέτουν στοιχεία στην υπερασπιστική γραμμή ότι όλα είναι μια παρεξήγηση απέναντι στα «προχωρημένα γούστα του» αλλά και προϊόν ζήλιας, καθώς πλέον συζεί με μία άλλη 24χρονη γυναίκα.

Η τελευταία βρέθηκε επίσης κατηγορούμενη με την κατηγορία της υπόθαλψης εγκληματία, ωστόσο μετά την απολογία της την περασμένη Τρίτη (18/9) αφέθηκε ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους.

Και η δική της μαρτυρία αποτελεί στοιχείο της υπεράσπισης για τον 34χρονο, αφού όπως ισχυρίστηκε δεν αντιλήφθηκε τίποτα περίεργο. Υπάρχουν όμως πολλές ακόμη εξηγήσεις που πρέπει να δώσει στους Δικαστικούς Λειτουργούς για να γλυτώσει την προφυλάκιση.

Πηγή:lamiareport.gr

Newsroom