Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Διεθνή

Καθήκον μου και νόημα της ζωής μου να κάνω ό,τι μπορώ για τη Ρωσία(Βίντεο)

Ημέρα ορκωμοσίας σήμερα για τον Βλαντιμίρ Πούτιν.
Διεθνή
Δευ, 07/05/2018 - 15:37
Γράφει το Newsroom

Ημέρα ορκωμοσίας σήμερα για τον Βλαντιμίρ Πούτιν για μια τέταρτη θητεία στην προεδρία της Ρωσίας, η οποία θα διαρκέσει μέχρι το 2024.

«Θεωρώ καθήκον μου και το νόημα της ζωής μου να κάνω ό,τι μπορώ για τη Ρωσία, για το παρόν και για το μέλλον της », δήλωσε αφού ορκίσθηκε πάνω στο Σύνταγμα.

«Έχω συνείδηση της κολοσσιαίας ευθύνης μου απέναντι στον καθέναν από εσάς, απέναντι στη Ρωσία. Θα κάνω τα πάντα για να αυξήσω την ισχύ, την ευημερία και τη δόξα της Ρωσίας. Όλη η ομορφιά μας και όλη η δύναμή μας βρίσκεται στην πολιτιστική αυθεντικότητα και στην ενότητά μας», διαβεβαίωσε.

Με λιμουζίνα στο Κρεμλίνο
Όπως μετέδωσε η ρωσική κρατική τηλεόραση ο ρώσος πρόεδρος άλλαξε τη λιμουζίνα που χρησιμοποιεί για τη μεταφορά του, προτιμώντας ένα νέο ρωσικό μοντέλο και εγκαταλείποντας τα εισαγόμενα οχήματα που χρησιμοποιούσε μέχρι πρότινος.

Η νέα ρωσικής κατασκευής λιμουζίνα παρουσιάστηκε για πρώτη φορά σήμερα κατά τη μεταφορά του Πούτιν από το γραφείο του έως το Κρεμλίνο σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για το νέο αυτό όχημα, όμως δημιουργήθηκε για να αντικαταστήσει τις ρωσικές λιμουζίνες ZIL οι οποίες μετέφεραν επί δεκαετίες τα στελέχη της Σοβιετικής Ένωσης.

Μικρογραφία

Ο Πούτιν έχει δηλώσει ότι η Ρωσία θα πρέπει να περιορίσει την εξάρτησή της από τα εισαγόμενα προϊόντα και την τεχνολογία, μια τάση που ενισχύθηκε μετά την επιβολή κυρώσεων από τη Δύση εναντίον της Μόσχας.

Newsroom