Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ποιοι είμαστε

Η ιστοσελίδα ntokoumenta.gr ιδρύθηκε το 2013 με στόχο να αποτελέσει ένα βήμα στο διαδίκτυο για έρευνες και αποκαλύψεις, εκεί που άλλα μέσα σταματούν. Τα ελάχιστα μέσα που οι δημιουργοί της ιστοσελίδας είχαν στη διάθεσή τους δεν σταμάτησαν τα Ntokoumenta από το να κερδίσουν σημαντική θέση και μερίδα του αναγνωστικού κοινού του ιδιαίτερα ανταγωνιστικού χώρου των Νέων Μέσων.

Με τη νέα τους μορφή και υπό την καθοδήγηση του Γιάννη Ντάσκα, έμπειρου ερευνητή-δημοσιογράφου με περισσότερα από 40 χρόνια στο χώρο της δημοσιογραφίας, τα Ntokoumenta φιλοδοξούν να αποτελέσουν κομμάτι της καθημερινής ενημέρωσης όσο το δυνατόν περισσότερων Ελλήνων, προσφέροντας έρευνες και πολιτική κριτική μαζί με την απαραίτητη ροή ειδήσεων, δίνοντας ταυτόχρονα βάρος στον αθλητισμό, την υγεία και το αυτοκίνητο, με τρόπο ποιοτικό, ενδιαφέροντα και προπαντός αντικειμενικό.

Σας καλούμε να αγκαλιάσετε λοιπόν τα Ntokoumenta, να μας προσφέρετε την καλόπιστη κριτική σας ώστε να γινόμαστε καθημερινά καλύτεροι και να μην ξεχνάτε πως «Η Αλήθεια Γράφεται με NTOKOUMENTA»!