Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

RPM

BMW X1 με 1.500άρη ντίζελ και 7-τάχυτο διπλού συμπλέκτη από 287€ το μήνα

Με το πρόγραμμα ALL INCLUSIVE και πλούσιο εξοπλισμό, 5 χρόνια service και 4 έτη ασφάλεια.
RPM
Παρ, 04/05/2018 - 15:58
Γράφει o Φίλιππος Ντάσκας

Η BMW X1 μετράει ήδη δύο χρόνια εμπορικής καριέρας στη δεύτερη γενιά της, έχοντας κερδίσει το αγοραστικό κοινό στα πολυτελή μικρομεσαία SUV.

Το best seller της Ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου στην πολυτελή κατηγορία συνεχίζει να ποντάρει στην απολαυστική οδήγηση εντός και εκτός πόλης, αλλά και στο πολυτελές εσωτερικό με την προηγμένη τεχνολογία και την -ευπρόσδεκτη- ευρυχωρία.

Τώρα, η BMW Ελλάς ανακοινώνει το νέο κινητήρα diesel 1.500 κυβικών, συνδυασμένο με το νέο αυτόματο κιβώτιο Steptronic 7-σχέσεων διπλού συμπλέκτη στην έκδοση sDrive 16d, προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου και χαμηλή κατανάλωση για όσους θέλουν να πάνε ακόμα πιο μακριά.

Αν και δεν είμαστε οι μεγαλύτεροι φαν του πετρελαίου (ταυτόχρονα δεν πιστεύουμε όμως ότι οι κινητήρες diesel θα εξαφανιστούν σύντομα), οφείλουμε να ομολογήσουμε πως ο 1.500άρης των 116 ίππων της BMW παρουσιάζει αρκετό ενδιαφέρον, όντας εύστροφος και ροπάτος (και αρκετά πιο οικονομικός σε σχέση με τα 1.600άρια σύνολα προηγούμενης γενιάς).

Εφόσον η ιδέα σας ιντριγκάρει, η BMW X1 sDrive16d μπορεί να αποκτηθεί από €287 το μήνα με το χρηματοδοτικό πρόγραμμα BMW ALL INCLUSIVE της BMW Financial Services που παρέχει πλούσιο εξοπλισμό, 5 χρόνια δωρεάν service και 4 χρόνια ασφάλεια.

Φίλιππος Ντάσκας