Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

RPM

Για τους off road lovers, μια βόλτα από το Jeep Camp της Γλυφάδας είναι must!

Η Jeep AutoOne διοργανώνει test drives σε ειδικά διαμορφωμένη πίστα από το Σάββατο 28/4.
RPM
Τετ, 25/04/2018 - 18:42
Γράφει o Φίλιππος Ντάσκας
Μπροστινή όψη ενός Jeep Compass που κατέρχεται από ένα λόφο χώματος, με λάσπες από εκτός δρόμου κίνηση.

Αν υπάρχει ένα πρόβλημα με τη σημερινή τάση των SUV, είναι πως δεν υπάρχουν πλέον αρκετές ευκαιρίες για να διαπιστώσει κανείς τις αληθινές και ιδιαίτερα εντυπωσιακές εκτός δρόμου ικανότητες πολλών από αυτά. Η Jeep όμως, ο αυθεντικός ιδρυτής των εκτός δρόμου οχημάτων έρχεται να διορθώσει αυτό το μικρό πρόβλημα.

Με το Jeep Camp της Γλυφάδας, που ξεκινά από το Σάββατο 28 Απριλίου, οι λάτρεις της περιπέτειας μπορούν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις των Compass και Renegade σε ειδικά διαμορφωμένη πίστα.

Οι οδηγοί και τα Jeep, θα περάσουν από βαθιές παγίδες νερού και λάσπης, θα κάνουν τραμπάλα, ανάβαση, κατάβαση και πλευρική κίνηση σε μεγάλες κλίσεις, αλλά θα κινηθούν και σε έντονα βραχώδες περιβάλλον, δοκιμασίες που τα Jeep έχουν σχεδιαστεί για να υπερβαίνουν χωρίς κόπο.

Το Jeep Camp βρίσκεται στην αντιπροσωπεία της Jeep AutoOne στη Γλυφάδα, στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 88, με το ωράριο λειτουργίας να ξεκινά από τις 10 το πρωί μέχρι και τις 4 το απόγευμα του Σαββάτου. Τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του Jeep Camp, εκεί θα βρίσκεται και το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να ενημερώνονται  διεξοδικά για τα μοντέλα αλλά και τα άτοκα προγράμματα χρηματοδότησης που προσφέρονται για την απόκτησή τους.

Φίλιππος Ντάσκας