Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

RPM

Με το ViaLider η Michelin φέρνει το δίκτυο των ειδικών στα ελαστικά στην Ελλάδα!

Αποστολή τους, να προσφέρουν προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στο ευρύ κοινό
RPM
Παρ, 29/06/2018 - 17:53
Γράφει o Φίλιππος Ντάσκας

Αν υπάρχει μία φίρμα ελαστικών προσανατολισμένη στην παροχή καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών, αυτή σίγουρα θα πρέπει να είναι η Michelin. Και τώρα, η γαλλική εταιρεία προχωρά σε μία ακόμα κίνηση με στόχο να βοηθήσει τους καταναλωτές να αναζητήσουν με ευκολία τις υψηλότερου επιπέδου υπηρεσίες της, με το δίκτυο συνεργατών ViaLider.

Στο νέο δίκτυο που εγκαινιάζει η Michelin έχουν συγκεντρωθεί κορυφαίοι ειδικοί των ελαστικών στην Ελλάδα, με ένα κοινό όραμα και προσανατολισμό στην παροχή κορυφαίας εξυπηρέτησης των πελατών, επαγγελματισμού, ποιοτικών υπηρεσιών και απόλυτης διαφάνειας.

Τα 26 σημεία του δικτύου διαθέτουν εξειδικευμένους επαγγελματίες που ενημερώνουν τους πελάτες λεπτομερώς τόσο για την κατάσταση του οχήματός τους (και φυσικά αναφέροντάς τους κάθε εργασία που πραγματοποιήθηκε), όσο και για τις επιλογές προϊόντων που ενδείκνυνται για το όχημά τους, είτε αυτό είναι ιδιωτικής χρήσης, είτε επαγγελματικό.

Μικρογραφία

Στο ευχάριστο περιβάλλον των μελών του ViaLider, των οποίων οι εγκαταστάσεις έχουν πιστοποιηθεί για την ποιότητα των υπηρεσιών και των διαδικασιών από την TÜV Austria, οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να απευθυνθούν στο ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό για μία ευρεία γκάμα εργασιών (τοποθέτηση, ζυγοστάθμιση, ευθυγράμμιση ελαστικών, μεταξύ άλλων), ήσυχοι πως οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν καλύπτοντας πλήρως τα ποιοτικά κριτήρια της Michelin.

Με την ευκαιρία του νέου venture της εταιρείας, ο κ. Αναστάσιος Πηγαδιώτης, Πρόεδρος και CEO της Michelin Ελλάδας τόνισε χαρακτηριστικά πως "δημιουργώντας μία ομάδα από κορυφαίους ειδικούς των ελαστικών στη χώρα, το ViaLider θα προσφέρει λύσεις πραγματικής αξίας στους ιδιώτες και τους επαγγελματίες, που απαιτούν ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες. Αυτή η νέα πρωτοβουλία της Michelin αποδεικνύει στην πράξη τη φιλοδοξία μας να ενισχύουμε διαρκώς τη συνεχή και επιτυχημένη παρουσία μας στην Ελλάδα".

Για τον τάχιστο εντοπισμό του πλησιέστερου μέλους του δικτύου ViaLider, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.vialider.gr.

Φίλιππος Ντάσκας