Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

RPM

Ο "Γλύπτης" επιστρέφει για τα 20 χρόνια του Peugeot 206

H γαλλική φίρμα δημιουργεί ξανά τη θρυλική διαφήμιση σε συνεργασία με το Top Gear
RPM
Παρ, 30/03/2018 - 15:05
Γράφει o Φίλιππος Ντάσκας

Έχουν περάσει σχεδόν δεκαπέντε χρόνια από το 2003, μια εποχή που η Ελλάδα χόρευε σε ρυθμούς Ολυμπιακών Αγώνων, αλλά η αγορά αυτοκινήτου χόρευε στους ρυθμούς ενός συγκεκριμένου τραγουδιού. Του "The Sculptor", του Rajiv Mushtaq.

Αν δε σας λέει τίποτα, θυμηθείτε λίγο μία από τις πλέον θρυλικές διαφημίσεις της εποχής (και ίσως και όλων των εποχών), με ένα συμπαθή Ινδό που με ιδιαίτερο ζήλο και μεράκι προσπαθεί να σμιλέψει ένα Peugeot 206 μέσα από ένα... "ταπεινό" Hindustan Ambassador!

Τώρα ίσως να είμαστε πιο συντονισμένοι και να θυμάστε τους ευφάνταστους τρόπους (συμπεριλαμβανόμενου του ελέφαντα που επιστρετεύεται για να "φτιάξει" τη χαρακτηριστική γραμμή καπώ ενός 206) με τους οποίους προέκυψε το αποτέλεσμα.

Η Peugeot όμως, που πλέον και η Ambassador ως μάρκα της ανήκει, καθώς πέρασε πέρυσι στο Groupe PSA, τη θυμήθηκε πριν από εσάς και, με αφορμή τα 20 χρόνια του Peugeot 206, συνεργάστηκε με το Top Gear για να δημιουργήσει το ριμέικ της επικής διαφήμισης! Μόνο, με ένα twist.

Ότι αυτή τη φορά, το Peugeot 208 GTi χρησιμοποιεί όντως ένα Hindustan Ambassador για τη μεταμόρφωσή του! Δείτε το βίντεο παρακάτω και θα καταλάβετε:

Φίλιππος Ντάσκας