Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Αθλητισμός

Από 13.000 εισιτήρια για τον τελικό, αρνήθηκαν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Η πρώτη σύσκεψη για μέτρα στον τελικού του κυπέλλου Ελλάδας, δεν είχε θετικά αποτελέσματα.
Αθλητισμός
Τετ, 25/04/2018 - 17:46
Γράφει το Newsroom

Δεν είχε θετική έκβαση η πρώτη συνάντηση για τα μέτρα του τελικού, με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ να θεωρούν πολύ μικρό των αριθμό των εισιτηρίων που τους πρότεινε η ΕΛΑΣ


Η πρώτη σύσκεψη για τα μέτρα του τελικού του κυπέλλου Ελλάδας, δεν είχε θετικά αποτελέσματα.

Η αστυνομία για λόγους τήρησης της τάξης, πρότεινε στις δυο ομάδες να πάρουν από 13.000 εισιτήρια κάτι που αρνήθηκαν κατηγορηματικά.

Αρχικά, η ΕΠΟ πρότεινε να δοθούν από 22.000 εισιτήρια σε κάθε φιναλίστ, όμως οι εκπρόσωποι της Ε Λ. ΑΣ ήταν ανένδοτοι.

Στην πρόταση της αστυνομίας διαφώνησε εντόνως ο ΠΑΟΚ και λιγότερο η ΑΕΚ, με τους ανθρώπους των δυο ΠΑΕ να θεωρούν πως τα μέτρα τήρησης μπορεί να έχουν επιτυχία και με έναν αριθμό της τάξεως των 23.000 εισιτηρίων για κάθε ομάδα, κάτι άλλωστε που είχε γίνει   στον τελικό του 2014 ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ.

Την Παρασκευή (27/4)  αναμένεται να γίνει νέα συνάντηση όλων των πλευρών, ενώ η Αστυνομία θα έχει εσωτερικές διαβουλέυσεις για να φανεί κατά πόσο μπορεί να ανεβάσει τον αριθμό των εισιτηρίων.

Αξίζει να σημειωθεί πως από τον ΠΑΟΚ τέθηκε και θέμα έδρας του τελικού, όμως ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος ξεκαθάρισε ότι η έδρα του τελικού είναι οριστική και δεν αλλάζει.

Επίσης οριστικοποιήθηκε η ώρα έναρξης του μεγάλου τελικού, ο οποίος θα ξεκινήσει στις 20:30 το βράδυ του Σαββάτου της 12ης του Μάη.
 

Newsroom