Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Αθλητισμός

Άρης: Τις επόμενες μέρες τελειώνει το σίριαλ Ιμπάνιες

Δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να στραφεί σε άλλες λύσεις
Αθλητισμός
Τρί, 09/07/2019 - 11:46
Γράφει το Newsroom

Μόνο απλή δεν είναι τελικά η περίπτωση Λουίς Ιμπάνιες και γι’ αυτό ο Άρης δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να στραφεί σε άλλες λύσεις.

Σε πρώτη φάση θα εξαντλήσει, πάντως, τις πιθανότητές του να τον κάνει δικό του. Οι «κίτρινοι» έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση στον Αργεντινό αριστερό μπακ, αλλά υπάρχει διαφορά στο οικονομικό. Και αυτή δεν είναι αμελητέα.

Ο Ντίνος Διαμαντόπουλος από την πλευρά του ξεκαθάρισε στον μάνατζερ του παίκτη πως υπάρχουν συγκεκριμένοι όροι και μόνο με αυτούς θα προχωρήσει η μεταγραφή. Εάν δεν τους κάνει αποδεκτούς, ο Άρης θα στραφεί σε άλλες λύσεις.

Από το περιβάλλον του παίκτη προκύπτει πως έχει στα χέρια του προτάσεις και από ομάδες της Τουρκίας και του Ιράν. Αυτές, μάλιστα, είναι καλύτερες οικονομικά.

Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο το θέμα θα ξεκαθαρίσει προσεχώς. Υπενθυμίζεται πως στο ρόστερ υπάρχει ούτως ή άλλως ο Μιχάλι Κόρχουτ και αναζητείται εκείνος που θα κάνει δίδυμο μαζί του.

Από εκεί και πέρα, το θετικό για τον Σάββα Παντελίδη ήταν τέθηκε ξανά στη διάθεσή του ο Ματίγια. Έτσι ο Ισπανός συμμετείχε κανονικά τόσο στην πρωινή όσο και στην απογευματινή προπόνηση. Η πρώτη είχε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτική (αμυντική και επιθετική λειτουργία σε γκρουπ), ενώ η δεύτερη κυκλοφορία μπάλας και τακτική. Εκείνος που δεν προπονήθηκε ήταν ο Τσιλιγγίρης. Ο νεαρός τερματοφύλακας αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον ορθό μηριαίο.

Newsroom