Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Αθλητισμός

Βέμερ, Δ.Σ. Λίγκας, Πάιροτζ

Κάθε μέρα που έρχεται κι ένα σημαντικό θέμα προς επίλυση για τον Παναθηναϊκό!
Αθλητισμός
Τρί, 01/05/2018 - 08:34
Γράφει το Newsroom

Η σειρά προτεραιοτήτων του Παναθηναϊκού είναι καθορισμένη. Σχεδόν κάθε μέρα απ’ αυτές που θα έρχονται, μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας, θα φέρνει μαζί της κι ένα μεγάλο θέμα προς επίλυση.

Το πρώτο ζήτημα σχετίζεται με το επερχόμενο Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ. Μέσω της Έκτακτης Συνεδρίασης της Λίγκας που θα διεξαχθεί την Πέμπτη (3/4), το «τριφύλλι» στοχεύει στην αλλαγή της ποινή του υποβιβασμού, για όσες ομάδες δεν αδειοδοτούνται. Αν στον συνεταιρισμό, τα 3/4 του Σώματος, δεν ψηφίσουν υπέρ της τροποποίησης , τότε ο Παναθηναϊκός, όπως κι άλλες ομάδες της μεγάλης κατηγορίας, είναι καταδικασμένες να πέσουν στη Football League! Στο «πράσινο» στρατόπεδο υπάρχει αισιοδοξία, πάντως, ότι η Σούπερ Λιγκ θα ανάψει το φως για την αλλαγή της τιμωρίας.

Επιβεβαίωση sportime.gr: Την Πέμπτη παίζεται η σωτηρία του Παναθηναϊκού!

Επόμενο μέτωπο αυτό του Γενς Βέμερ. Τις τελευταίες ημέρες, ανάμεσα στη διοίκηση και στον Γερμανό, υπάρχει μία καλύτερη επικοινωνία. Από τον Παναθηναϊκό ελπίζουν, μέχρι την Πέμπτη, να έχουν δώσει τα χέρια με τον 32χρονο ποδοσφαιριστή για διακανονισμό του οφειλόμενου ποσού. Μάλιστα, δεν αποκλείεται ο Βέμερ να πληρωθεί μετά το τέλος του Δ.Σ. της Λίγκας.

Επίσημο και το τρίτο -3 από Βέμερ!

Τελευταίο, αλλά σημαντικότερα θέμα, αυτό της άφιξης του Πάιροτζ Πιεμπονγκσάντ. Τις τελευταίες ώρες υπάρχει ένας… «τζόγος», σχετικά με το πότε ακριβώς θα προσγειωθεί στην Αθήνα ο Ταϊλανδός. Αρχικά, γραφόταν ως πιθανότερη μέρα η Τετάρτη. Ωστόσο, δεν υπήρχε κανένας λόγος για να βρίσκεται τότε στη χώρα μας ο Ασιάτης επιχειρηματίας. Για τον απλούστατο λόγο ότι μία μέρα μετά, ο Παναθηναϊκός θα ξέρει αν θα βρίσκεται στην πρώτη ή στη δεύτερη εθνική κατηγορία (σ.σ. μετά την ψηφοφορία που θα διεξαχθεί στη Σούπερ Λιγκ).

Μέσα στην εβδομάδα οι υπογραφές αν…

Αν οι «πράσινοι» υποβιβαστούν, τότε το deal με την Pan Asia δεν πρόκειται να προχωρήσει! Όπως έχει τονίσει το Sportime.gr, άφιξη του Πιεμπονγκσάντ στην Αθήνα θα σημαίνει… υπογραφές. Συνολικά, λοιπόν, γίνεται κατανοητό ότι η σωτηρία του Παναθηναϊκού θα κριθεί, κυριολεκτικά, στην παράταση! Ο σύλλογος περνάει δύσκολες στιγμές. Κατά πάσα πιθανότητα τις δυσκολότερες της ιστορίας του. Επειδή οι μέρες είναι κρίσιμες, επομένως, θα ήταν προτιμότερο ν’ αποφεύγεται η μετάδοση πληροφοριών, χωρίς εξακρίβωση, προς τον κόσμο. Διότι αυτό ακριβώς γίνεται, με τον «τζόγο» για την ημέρα άφιξης του Πιεμπονγκσάντ.

Newsroom