Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Αθλητισμός

Η Λιντς θέλει Οφόε

Ο μέσος του Ολυμπιακού είναι στο στόχαστρο των «παγωνιών».
Αθλητισμός
Δευ, 16/04/2018 - 09:32
Γράφει το Newsroom

Δημοσιεύματα στην Αγγλία φέρνουν την Λιντς να ενδιαφέρεται άμεσα για την απόκτηση του Οτζίτζα Οφόε. Ο παίκτης του Ολυμπιακού δεν έχει μέλλον στο σύλλογο και ήδη αναζητείται νέα ομάδα γι’ αυτόν, καθώς οι Πειραιώτες δεν ενδιαφέρονται να τον κρατήσουν.

Αν και ξεκίνησε εντυπωσιακά τη σεζόν, μετά την απομάκρυνση του Χάσι από τον πάγκο της ομάδας, έριξε την απόδοσή του και θεωρείται ήδη ξένο σώμα στον σύλλογο.

Έτσι, η Λιντς που γνωρίζει καλά τον παίκτη, δείχνει έντονο ενδιαφέρον, με τα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για άμεση ανάγκη απόκτησής του.

Έχοντας περάσει ο Οφόε από την Τσάμπιονσιπ, γνωρίζουν καλά στην ομάδα του Γιοκρσάιρ πως μπορεί να προσφέρει και αναμένεται να κινηθούν το καλοκαίρι για να τον κάνουν δικό τους.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα τον πουλήσει… όσο όσο, καθώς δεν θέλουν να τον κρατήσουν στον Ολυμπιακό. Έτσι πρέπει να θεωρείται πολύ πιθανό το σενάριο για να παίξει στην Τσάμπιονσιπ στη νέα σεζόν, με την ιστοσελίδα tbrfootball.com να αναφέρει πως παρά την κακή του παρουσία στον Ολυμπιακό, παραμένει ένας επικίνδυνος παίκτης με ενέργεια, που στη παρουσία του στη Λέγκια Βαρσοβίας, έδειξε πως έχει το ταλέντο για να βοηθήσει την ομάδα της Λιντς.

Newsroom