Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Αθλητισμός

Η Τσέλσι τιμώρησε με ένα... βδομαδιάτικο τον Κεπά

Επειδή αρνήθηκε να αντικατασταθεί στον τελικό League με την Μάντσεστερ Σίτι
Αθλητισμός
Τρί, 26/02/2019 - 10:58
Γράφει το Newsroom

Η Τσέλσι τιμώρησε με πρόστιμο το μισθό μίας εβδομάδας, δηλαδή 225.000 ευρώ, τον Κεπά Αριθαμπαλάγκα, επειδή αρνήθηκε να αντικατασταθεί στον τελικό League με την Μάντσεστερ Σίτι.


 «Ήμουν πολύ χαρούμενος που είχα παίξει τον πρώτο μου τελικό με την Τσέλσι και ήταν περήφανος για την απόδοση της ομάδας. Σκέφτηκα πολύ τα γεγονότα. Αν και υπήρξε μια παρανόηση, έκανα ένα μεγάλο λάθος με τον τρόπο που αντιμετώπισα την κατάσταση.

Θέλω να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία για να ζητήσω συγγνώμη από τον προπονητή, τον Βίλι, τους συμπαίκτες μου και το σύλλογο. Θέλω επίσης να ζητήσω συγγνώμη από τους οπαδούς. Θα μάθω από αυτό το επεισόδιο και θα δεχθώ την τιμωρία που κρίνει ο σύλλογος ότι είναι κατάλληλη», δήλωσε η Κεπά στην ιστοσελίδα του συλλόγου.


 «Μίλησα με τον Κεπά για το περιστατικό. Ήταν μια καλή συζήτηση. Ήταν μια παρανόηση, αλλά συνειδητοποιεί το μεγάλο λάθος που έκανε και τον τρόπο που αντέδρασε. Ζήτησε συγγνώμη στους συμπαίκτες του και στο σύλλογο. Είναι θέμα του συλλόγου η τιμωρία, αλλά για μένα το θέμα έχει κλείσει» τόνισε ο προπονητής της ομάδας, Μαουρίτσιο Σάρι.

Newsroom