Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Αθλητισμός

Εγραψε ιστορική ισοπαλία στη Βαρσοβία με Λέγκια ο Ατρόμητος

Αθλητισμός
Παρ, 09/08/2019 - 10:11
Γράφει o Γιάννης Ντάσκας

Ο Ατρόμητος ήταν πραγματικά… ατρόμητος στη Βαρσοβία, κόντρα στη φημισμένη Λέγκια.

Παρατάχθηκε με επτά ελληνες στη σύνθεσή του και μάλιστα όλη η αμυντική τετράδα ήταν Ελληνες με κορυφαίο τον Σπύρο Ρισβάνη.

Λίγο αργότερα οπισθοχώρησε στην άμυνα και ο Ισραηλινός Καϊχίλα και ήταν αυτός που έδωσε ένα επικίνδυνο φάουλ με το οποίο ο Ισπανός Καρλίτος έστειλε τη μπάλλα στο οριζόντιο δοκάρι, αφού πρώτα ο Μέγιερι την έσπρωξε όσο χρειαζόταν με υπερπροσπάθεια.

Ουσιαστικά ο Ατρόμητος μέχρι το 80ο λεπτό δεν κινδύνευσε απο συνδυασμούς, αλλά απο μερικές τυχαίες αναταραχές, όμως η άμυνα και ο Μέγιερι εύκολα έδιωχναν.

Η ελληνική ομάδα είχε δημιουργήσει μια γραμμή “Μαζινό” 15-20 μέτρα έξω απο την περιοχή και εύκολα εξουδετέρωνε την προσπάθεια οργανωμένων επιθέσεων.

Εμεναν μόνο οι “γιόμες” και αυτό έκανε η Λέγκια στην οποία έπαιζαν μόνο 3 πολωνοί.

Ο Βέλιος χάλασε στο 81 μια πολύ καλή επίθεση του Ατρόμητου λόγω κόπωσης. Στην εξέλιξη ο Mεγιερι έκανε την απόκρουση του αγώνα, αφού από τις καραμπόλες ο Λουκίνιας σούταρε απο πολύ καλή θέση.

Από το 80 και μετά η Λέγκια προσπάθησε να βάλει τη μπάλλα κάτω και να μπει στην περιοχή, ελπίζοντας στο λάθος λόγω κόπωσης και ως ένα βαθμο δικαιώθηκε η επιλογή τους.

Διαβάστε τη συνέχεια stoakroatirio.gr

Γιάννης Ντάσκας