Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Αθλητισμός

Γνωρίζω, τρέχω και προστατεύω το δάσος της Πάρνηθας

Η μέγιστη διάρκεια  αγώνα είναι 1ώρα κ 45 λεπτά.
Αθλητισμός
Σάβ, 26/05/2018 - 01:21
Γράφει το Newsroom

Την Κυριακή 27 Μαϊου ο εξωραϊστικός-οικιστικός–πολιτιστικός σύλλογος  Δροσοπηγή Αφιδνών  Αττικής καλεί  να δηλώσουμε την αγάπη μας για τον αθλητισμό και την φύση, να τρέξουμε  10χλμ. ενηλίκων σε μια πανέμορφη διαδρομή μεικτού τερέν (άσφαλτο+χώμα) μέτριας δυσκολίας και 1.000μ για παιδιά.

Η ώρα εκκίνησης  είναι 09:30πμ. 

Η μέγιστη διάρκεια  είναι 1ώρα κ 45 λεπτά. Την ημέρα του αγώνα θα υπάρχει δυνατότητα εγγραφής περιορισμένου αριθμού αθλητών το αργότερο μέχρι τις 08:15πμ. Οι αθλητές που θα έχουν δηλωθεί ηλεκτρονικά   θα παραλαμβάνουν τους αριθμούς τους  την ημέρα του αγώνα εώς τις 08:30πμ.  

Η συμμετοχή στον αγώνα είναι 5 ευρώ.  Κατάθεση στην Εθνική Τράπεζα Αρ. Λογ. 893/00851-16. Οι εγγραφές για να είναι έγκυρες πρέπει να έχουν πληρωθεί μέχρι κ την Πέμπτη 24/05.

Στον αγώνα θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση. Η διαδρομή των 10χλμ. ενηλίκων ξεκινά σε ασφάλτινο δρόμο για 1.200μ και επεκτείνεται μέσα στο δάσος  σε μια απαράμιλλης  ομορφιάς τοπίο  σε δασικό δρόμο διαγράφοντας κυκλική πορεία  επιστρέφοντας από το δάσος  στον ασφάλτινο δρόμο των 1.200 μ και τερματίζει  στο σημείο εκκίνησης.  

Δικαίωμα συμμετοχής με συγκατάθεση γονέα ή κηδεμόνα έχουν  ενήλικες  έφηβοι & νεανίδες 15-18 ετών. Όλοι όσοι τερματίσουν θα λάβουν αναμνηστικό μετάλλιο.  Θα βραβευθούν οι τρεις πρώτοι –πρώτες του αγώνα γενικής κατάταξης, καθώς κ όλες οι ηλικιακές κατηγορίες ανά πενταετία. 
Επίσης θα υπάρχει βράβευση για τις κατηγορίες 15-18ετών.

Μικρογραφία

Όλοι οι αθλητές συμμετέχουν με δική τους ευθύνη κ καλό θα είναι να έχουν εξεταστεί καρδιοαναπνευστικά εντός τελευταίου τριμήνου.  

Ο παιδικός αγώνας είναι δωρεάν,  συμμετοχικός μη ανταγωνιστικός χωρίς χρονομέτρηση. Δεν θα υπάρχει απονομή 1η, 2η, 3η, θέση. Όλα τα παιδιά που θα τερματίσουν θα λάβουν αναμνηστικά μετάλλια. Η διαδρομή είναι ασφάλτινη.  Τα παιδιά τρέχουν με την συγκατάθεση γονέα ή κηδεμόνα. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα παιδιά ως 14 ετών.  Ώρα εκκίνησης παιδικού αγώνα 11:30πμ. Για δηλώσεις συμμετοχής πατήστε εδώ.

Στον αγώνα θα υπάρχει ιατρική κάλυψη από τον Δήμο Ωρωπού κ τον Σύλλογο Καλοί Σαμαρείτες. 
Όλοι οι συμμετέχοντες αποδέχονται να χρησιμοποιηθεί  οπτικοακουστικό κ φωτογραφικό υλικό του αγώνα στα Μ.Μ.Ε.

Newsroom