Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Αθλητισμός

Μελισσανίδης: «Να έρθει στον τελικό ο Σαββίδης»

Η δήλωση του ισχυρού άντρα της ΑΕΚ για τον τελικό κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.
Αθλητισμός
Δευ, 07/05/2018 - 15:43
Γράφει το Newsroom

Ανακοίνωση- δήλωση ενόψει του τελικού κυπέλλου στο ΟΑΚΑ εξέδωσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο ισχυρός άντρα της ΑΕΚ ζήτησε, μεταξύ άλλων, την παρουσία του μεγαλομετόχου και προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη στον τελικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του διοικητικού ηγέτη της «Ένωσης»:

«Με δεδομένο ότι ο τελικός του Σαββάτου ανάμεσα στις δύο κορυφαίες ομάδες της εφετινής σεζόν θα πρέπει, με πρωτοβουλία αλλά και ευθύνη όλων μας, να αποτελέσει μια πραγματική γιορτή για το ελληνικό ποδόσφαιρο, θα ήθελα να εκφράσω την προσωπική μου επιθυμία για την παρουσία στο Ολυμπιακό Στάδιο του μεγαλομετόχου και προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κ. Ιβάν Σαββίδη.

Με απόλυτο σεβασμό στις δικαστικές αποφάσεις, εκτιμώ ότι λόγω της ιδιαιτερότητας του εν λόγω αγώνα αλλά και των μηνυμάτων που έχουμε την υποχρέωση να στείλουμε στους φιλάθλους των δύο ομάδων για την άψογη συμπεριφορά τους στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, θα ήταν προς τη σωστή κατεύθυνση να ανασταλεί για τον τελικό η τιμωρία, που έχει επιβληθεί στον πρόεδρο του ΠΑΟΚ.

Θεωρώ ότι από πολλές απόψεις, που άπτονται απόλυτα στον σεβασμό του fair play, που θα πρέπει να είναι ο οδηγός όλων μας σε αυτόν τον τελικό, θα ήταν σωστό να επιτραπεί στον κ. Ιβάν Σαββίδη να συνοδεύσει την ομάδα του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος».

Newsroom